ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ακραία φαινόμενα

Μοιραστείτε το στο facebook


Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με ισχυρά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και χιονοπτώσεις στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της..
Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και σημειωθούν και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν και στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και από το απόγευμα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη νότια Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη, το ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη και μάλιστα εκεί τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά εως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -2 εως 13 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 εως 15 βαθμούς και στις νοτιότερες περιοχές, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 11 εως 19 βαθμούς.

ΣΑΒΒΑΤΟ
Περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Περιμένουμε περαιτέρω πτώση του υδραργύρου καθώς οι άνεμοι θα γυρίσουν πρώτα στο Ιόνιο από νοτιοδυτικοί σε βόρειους - βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες νοτιότερες περιοχές θα εξακολουθήσουν να πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, κυρίως στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1εναν εως 11 βαθμούς στα βόρεια, από 2 εως 11 βαθμούς στα κεντρικά και από 9 εως 16 με 17 βαθμούς στα νησιά.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίς στις ανατολικότερες και νότιες περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ενώ βροχές και χιονόνερο περιμένουμε στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο βόρειοι-βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο, δηλαδή το Καρπάθιο και τη θάλασσα της Ρόδου νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 εως 8 βαθμούς, στα κεντρικά από -2 εως 11 βαθμούς και στα νησιά από 9 εως 16 βαθμούς κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου