ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

20χρονος μοιάζει 160 ετών! "Ζήστε", συμβουλεύει τους συνομηλίκους του

Μοιραστείτε το στο facebook


Είναι μόλις 20 ετών και μοιάζει με 160! Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σε ηλικία Ευρωπαίο που έχει καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή, παρόλο που πάσχει από πρόωρη γήρανση..
Το σώμα του Νταν Άντριου μεγαλώνει οκτώ φορές περισσότερο από το φυσιολογικό εξαιτίας της σπάνιας ασθένειας «Hutchinson-Gilford progeria».
Μόλις 74 άτομα πάσχουν από αυτή σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων τα 4 είναι στην Βρετανία, από όπου προέρχεται και ο Νταν.


Ζήστε την ζωή σας
Ο νεαρός με την εμφάνιση υπέργηρου έχει μεγάλη καρδιά. Στο μικροσκοπικό του σώμα κρύβει μια τεράστια προσωπικότητα.
Σε αυτά τα 20 χρόνια απέκτησε πολλές εμπειρίες, πήρε δίπλωμα οδήγησης, έκανε πολλούς φίλους, αρραβωνιάστηκε και χώρισε. Τελευταία του διαγνώστηκε πρόβλημα στην καρδιά και επειδή δεν ξέρει ακόμα πόσο θα είναι στην ζωή, θέλει να δώσει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όσους πάσχουν από αυτή ή από άλλη παρόμοια ασθένεια. «Ζήστε», είναι η συμβουλή του.
older
«Μην αφήνετε τίποτα να σας ρίξει»
«Ποτέ δεν άφησα την κατάσταση μου να με κρατήσει πίσω. Πάντα προσπαθούσα να κάνω ότι και οι υπόλοιποι. Ακόμα και αποτύγχανα, τουλάχιστον προσπαθούσα. Η οικογένεια μου με ενθάρρυνε πολύ και οι φίλοι μου ήταν υποστηρικτικοί. Ήμουν πολύ τυχερός, γιατί όλοι έκαναν ότι μπορούσαν, για να είμαι ευτυχισμένος», λέει.
Η καρδιακή προσβολή και τα προβλήματα υγείας
Ο Νταν με τον ρυθμό που μεγαλώνει είναι σήμερα 160 ετών! Πρόσφατα οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι έχει υποστεί καρδιακή προσβολή. Από τότε έχει περιορίσει τις εξόδους του. Κάθεται περισσότερο στο σπίτι και απολαμβάνει εκεί την συντροφιά φίλων.
Δεν ξέρει πόσο ακόμα θα ζήσει, όμως το σίγουρο είναι πώς έχει αποφασίσει ότι μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα είναι ξεχωριστό.
 

tuned.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου