ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πούρα... 5.300 ευρώ για δημόσιες σχέσεις...



Ούτε η οικονομική κρίση και το Μνημόνιο δεν ήταν αρκετά για να σταματήσουν το όργιο διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος,..
κυρίως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία είναι «πρωταθλήτρια» στην κακοδιαχείριση και παραβίαση των νόμων.
Η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που δόθηκε στη δημοσιότητα, αφορά το 2010, το πρώτο έτος εφαρμογής του Μνημονίου, όπου σύμφωνα με τον πρόεδρος Ιω. Καραβοκύρη, κατάφεραν να «μπλοκάρουν» παράνομες δαπάνες 146,5 εκατ. ευρώ και την παράνομη εκταμίευση άλλων 13,5 εκατ.

Μερικές από τις σπατάλες που αναφέρονται στην έκθεση:

-Τρεις δήμοι στη Βόρειο Ελλάδα αγόρασαν τζιπ 4Χ4 για τις μετακινήσεις τεχνικών υπηρεσιών τους ενώ δεν προβλέπεται στο νόμο (συνολική δαπάνη 79.700 ευρώ).
-Νοσοκομειακές προμήθειες με υπερτιμολογήσεις και αναντιστοιχία ποσότητας ειδών χωρίς τιμολόγηση τιμών σε σχέση με προηγούμενες προμήθειες ή την κατάσταση στην αγορά, με λανθασμένες συνθέσεις επιτροπών, κλπ.
-Μη νόμιμη κατάτμηση έργων ασφαλτόστρωσης (1,6 εκατ. ευρώ) σε τουριστικό νησί των Κυκλάδων για να αποφευχθεί ο προσυμβατικός έλεγχος του ΕΣ, παράνομη ανάθεση άλλου αντίστοιχου έργου σε υπεργολάβο κατά 100%, απευθείας ανάθεση σε εταιρεία για κατασκευή χλοοτάπητα δημοτικού γηπέδου στα Δωδεκάνησα (205.000) χωρίς να συντρέχει επείγουσα ανάγκη, κλπ.
-Έργα συντήρησης κοιμητηρίων σε οικισμούς της Β. Ελλάδος (δαπάνη 7.000 ευρώ) που συμφωνήθηκε να γίνουν σε ένα μήνα, παραδόθηκαν σε 3 μέρες, διάστημα που δεν είναι επαρκές κατά την κοινή πείρα και λογική –τονίζει το ΕΣ- για να ολοκληρωθεί ακόμα και ένα τόσο μικρό έργο.
-Επιδοτήσεις για αγορά κατοικιών σε προβληματικές περιοχές, μολονότι οι σύζυγοι διέθεταν άλλη κατοικία επαρκή για τη διαβίωσή τους...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου