ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Νόμος και τάξη και στον ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστείτε το στο facebook


α)Το Γραφείο Τύπου είναι αυτό που συντονίζει και αξιοποιεί τις παρεμβάσεις όλων των στελεχών του Κόμματος...

β) Οι προσκεκλημένοι σύντροφοι/σσες σε τηλεοπτικές συζητήσεις ή δελτία ειδήσεων πανελλαδικής εμβέλειας ενημερώνουν και συνεννοούνται εκ των προτέρων με το Γραφείο Τύπου.
γ) Για λόγους ισότητας κανένα στέλεχος του Κόμματος, πλην του εκπροσώπου τύπου, δεν μπορεί να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές πανελλαδικής εμβέλειας πάνω από 2 φορές την βδομάδα, εκτός αν συντρέχει σπουδαίος λόγος (πολύ εξειδικευμένο θέμα, έκτακτο γεγονός κλπ.)».

Πρόκειται για απόσπασμα από το κείμενο της απόφασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, κι όχι για κάποια εντολή κομμουνιστικού κόμματος που επιβάλει λογοκρισία στα στελέχη του.
Δεν είναι απόφαση του Σοβιετικού καθεστώτος, ούτε καν της Κούβας να υποχρεώνει στα στελέχη του να παίρνουν την άδεια για το τι θα λένε, που και πότε θα βγαίνουν στα κανάλια.
Όπως φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, το δημοκρατικό κόμμα που θέλει να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της κεντροαριστεράς και να κυβερνήσει τη χώρα, δε μπορεί να βγάλει από πάνω του το αμπέχωνο του ΚΚΕ μιας άλλης εποχής.
Τότε που τη γραμμή καθόριζε ο ιδεολογικός ινστρούχτορας, τότε που ο καθοδηγητής είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Τότε που διαφορετικές φωνές κόβονταν από τη λογοκρισία του υπέρτατου Κόμματος ως ρεβιζιονιστικές και αμέσως έπεφτε διαγραφή.
Είχαμε την εντύπωση ότι πέρασαν… αιώνες από τότε. Δε λέμε, τα κόμματα πρέπει να έχουν μια σχετικά ενιαία γραμμή, να μη δημιουργείται ένα μπάχαλο. Αλλά φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ ξέρουν ότι οι συνιστώσες δε… μαζεύονται και επιβάλλουν σιδηρά ιδεολογική πειθαρχία. Όχι να βγαίνει ο Διαμαντόπουλος και να λέει ότι θέλει ή ο Λαφαζάνης, ο Στρατούλης και η Δούρου.
Τα πάντα θα περνούν από τον Υπέρτατο Λογοκριτή και το ρόλο ανέλαβε ο σύντροφος Πάνος Σκουρλέτης, υπεύθυνος του γραφείου τύπου που θα δίνουν ραπόρτο οι βουλευτές και τα στελέχη.
Θέλει να βγει η Δούρου στο Mega; Θα ρωτάει τον Σκουρλέτη, θα της δίνει και οδηγίες τι θα πει και τότε θα βγαίνει. Θέλει ο Λαφαζάνης να δώσει συνέντευξη; Πρώτα θα παίρνει το «οκ» από το Κόμμα και μετά θα μιλάει.
Δεν ξέρουμε αν ο Σκουρλέτης θα παίζει και το ρόλο του… στυλίστα. Τι θα βάζουν δηλαδή στις εμφανίσεις τους.
Για παράδειγμα, άμα βγαίνει ο Διαμαντόπουλος θα παίρνει άδεια για το αμπέχωνο. Αν βγαίνει ο Στρατούλης θα ρωτά να πρέπει να φορέσει πουκάμισο. Όσο για τους πασοκογενείς του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί μπορούν να γυρίσουν στο ζιβάγκο.
Η δε Ηρώ Διώτη με τις περίεργες ενδυμασίες ίσως κοπεί από το «μαχαίρι» του Σκουρλέτη.
Αλήθεια, να ρωτήσουμε κάτι τον ΣΥΡΙΖΑ: Εκείνοι οι σοβαροί άνθρωποι όπως ο Δραγασάκης, ο Σταθάκης κ.λπ. που έχουν χαθεί; Μήπως τους έκοψε κι αυτούς η λογοκρισία του Αλέξη;

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου