ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Άλλο η αγάπη της μάνας κι άλλο η τρομοκρατία και οι ληστείες τραπεζών

Μοιραστείτε το στο facebook


Η αγάπη της μάνας για το παιδί της είναι από τα ιερότερα πράγματα στον κόσμο. Ο δεσμός αυτός δύσκολα σπάει, ακόμη και στις..
δύσκολες στιγμές. Πόσες φορές έχουμε δει μανάδες να υπερασπίζονται τα παιδιά τους, ακόμη κι αν έχουν κάνει τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.
Υπό αυτό το πρίσμα, οι δηλώσεις της Παυλίνας Νάσιουτζικ, κόρης του συγγραφέα Θ. Νάσιουτζικ και μητέρα του συλληφθέντα για τρομοκρατία, Ν. Ρωμανού, δε θα πρέπει να μας ξενίζουν. Δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα υπερασπιστεί μέχρι το τέλος το γιο της, και καλά κάνει. Στο κάτω – κάτω δεν έκανε και το χειρότερο έγκλημα, ένα παιδάκι 20 ετών είναι.
Όμως, πώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την αιτιολόγηση των πράξεων του γιου της; Είπε η κ. Νάσιουτζικ ότι είναι υπερήφανη για το γιο της «που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου».
Θα μπορούσαμε να μην το σχολιάσουμε, καθώς είναι μια πικραμένη μάνα που είδε το παιδί της δαρμένο και φυλακισμένο. Ωστόσο, που είδε η κ. Νάσιουτζικ και ο γιος της την κοινωνία που είναι σάπια; Στα Βόρεια Προάστια; Στη Φιλοθέη; Στο γνωστό ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσε ο γιος της και που απαιτούνται πάνω από 10 χιλιάρικα το χρόνο;
Τι έλειψε στην οικογένεια αυτή όπως και στις οικογένειες των άλλων παιδιών; Δεν είχαν δουλειά; Αγωνίζονταν ενάντια στο σύστημα και στη σάπια κοινωνία για το μεροκάματο;
Μεταξύ φιλέτου, σαμπάνιας και πάρτι στα βόρεια προάστια έλεγαν στα παιδιά τους να αγωνιστούν ενάντια στην άδικη κοινωνία που είναι και άνομη; Αν δηλαδή ζούσαν στο Κερατσίνι, την Τρούμπα, τα δυτικά προάστια και δεν είχαν ούτε να φάνε τι θα έπρεπε να κάνουν; Να κάψουν όλη την Ελλάδα; Παράλογα πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν με απλό τρόπο.
Αξιοσημείωτη, όμως, και η παρατήρησή της στην ερώτηση αν και πόσο επηρεάστηκε από την υπόθεση του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς ήταν μαζί του όταν δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα. «Όλα από εκεί ξεκίνησαν», είπε η κ. Νάσιουτζικ.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου