ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Έφτασαν τα «κοράκια» των αγορών

Μοιραστείτε το στο facebook


Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιοι. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την είδηση ότι στην Αθήνα έρχονται κατά κύμα ξένοι…
επενδυτές και κάνουν ραντεβού με την κυβέρνηση και με επιχειρηματίες. Για παράδειγμα τις προηγούμενες ημέρες έκανε… περιοδεία στην Ελλάδα κλιμάκιο της BlackRock και συνάντησε τους εκπροσώπους 10 εισηγμένων εταιρειών. ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, Motor Oil, Ελλάκτωρ και Folli Follie φέρεται να είναι στο στόχαστρο των «πιράνχας».

Στη συνέχεια κατέφτασε η Morgan Stanley, συνάντησε τον πρωθυπουργό, πήγε στο ΤΑΙΠΕΔ «έφαγε» και με τη διοίκηση της ΕΧΑΕ. Αλλά και τα υπόλοιπα funds που κινούνται στις αγορές ανά τον κόσμο έχουν αρχίσει να βλέπουν ότι υπάρχουν μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, είτε εισηγμένες «κοψοχρονιά» είτε εταιρείες του Δημοσίου που βγαίνουν στο σφυρί.

Οι γνωρίζοντες τα χρηματιστηριακά λένε ότι σιγά – σιγά θα αρχίσουν να αποκτούν θέσεις στο ελληνικό χρηματιστήριο τώρα που είναι ακόμη χαμηλά. Ίσως είναι διακαείς πόθοι ορισμένων ή ακόμη και παιχνίδια κάποιων που θέλουν να βγάλουν λεφτά βάζοντας τον κόσμο να αγοράσει μετοχές.

Η ουσία είναι ότι οι καρχαρίες των αγορών έχουν αρχίσει να μαζεύονται ξανά, και δεν ξέρουμε αν αυτό είναι καλό. Είναι οι ίδιοι που διέλυσαν την οικονομία με τις «προβλέψεις» και τις «αναλύσεις» τους και τώρα έρχονται με… γεμάτες τσέπες να αγοράσουν στα συντρίμμια.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου