ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Οι ληστές της Κοζάνης γράφουν στο indymedia για πόλεμο «μέχρι την τελευταία σφαίρα»

Μοιραστείτε το στο facebook


Απειλές για «πολιτικές εκτελέσεις», για δολοφονίες αστυνομικών αλλά και τραπεζικών..
υπαλλήλων περιέχει το κείμενο των τεσσάρων αντεξουσιαστών που συνελήφθησαν προ δέκα ημερών στη διπλή ληστεία στον Βελβεντό Κοζάνης και το οποίο αναρτήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 12/2 στο indymedia. Σημειώνουν μάλιστα ότι «θα παλέψουν μέχρι την τελευταία τους σφαίρα».
Οι τέσσερις συλληφθέντες, Δημήτρης Πολίτης, Νίκος Ρωμανός, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ανδρέας Μπουρζούκος, υποστηρίζουν ότι θα χρησιμοποιούσαν τα όπλα τους εναντίον των αστυνομικών στην Κοζάνη αλλά δεν τον έπραξαν με τον φόβο της ζωής του ομήρου –ενός οδοντιάτρου– του οποίου είχαν αρπάξει το ΙΧ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Μάλιστα αναφέρουν ότι αν στη θέση του ιδιώτη ήταν ένας διευθυντής τράπεζας δεν θα είχαν τέτοια «επιφύλαξη».
Όπως αυτοσυστήνονται, «είμαστε αμετανόητοι αναρχικοί και δεν επιζητάμε συμπάθεια, συμπόνια ή κατανόηση επειδή πράξαμε “λάθος” σε ένα “λάθος” κόσμο. Επιδιώκουμε τη διάδοση των προταγμάτων μας και των πρακτικών μας και θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία μας λέξη, μέχρι την τελευταία μας σφαίρα».
Εντυπωσιακό στοιχείο του κειμένου είναι επίσης η αναφορά ότι συνελήφθησαν επειδή δεν ήξεραν τα κατατόπια στην περιοχή. Επιπλέον παραδέχονται ότι προχωρούν σε ληστείες τραπεζών για την αγορά όπλων και πυρομαχικών και την ενοικίαση των καταλυμάτων τους. Παράλληλα στο κείμενό τους εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε ποινικό που έχει φυλακισθεί κατηγορούμενος για την πρώτη απόδραση, το 2006, των ποινικών Αλκετ Ριζάι και Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό...
Διαβάστε όλο το κείμενο ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Το πρόβλημα δεν ούτε αυτοί, ούτε αυτά που γράφουν.
    Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ώτα ευήκοα σε δολοφονικά παραληρήματα και φωνές υπεράσπισης και συμπάθειας αιμοσταγών δολοφόνων.
    Αν η κοινωνική καταδίκη τους, δεν γίνει επιτέλους μαζική, οριστική και ξεκάθαρη όπως αυτή των ιστορικών πλέον ένοπλων οργανώσεων της άλλων ΕυρωπαΪκων χωρών (ΕΤΑ, IRA κλπ), τότε πάντοτε θα υπάρχει μια ψευτοπολιτική δικαιολογία για θυσία αίματος αθώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή