ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Το μήνυμα ελπίδας από τον προπονητή του και ο βουβός πόνος των φίλων του!

Μοιραστείτε το στο facebook


Μια αγκαλιά οι φίλοι του Τόμας... οι γονείς, ο  αδερφός του και οι στενοί συγγενείς  δεν φεύγουν στιγμή από κοντά  του..
Υπάρχουν όμως και πολλά νέα παιδιά, πολλοί φίλοι που βρίσκονται το νοσοκομείο ελπίζοντας για κάποιο νέο. Η Ιωάννα, η σύντροφός του, κλαίει συνεχώς. Μερικές φορές απομακρύνεται για να μην τη βλέπουν οι δικοί του. Από σεβασμό... το κορίτσι αυτό ήταν πολύ αγαπητό σε όλους. και τους φίλους του.
Ο Τόμας είχε φίλους από τη παιδική του ηλικία. Τον αγαπούν όλοι πολύ! Ο Γιώργος είναι ο «αδερφός» του. Έτσι τον αποκαλεί. Λίγο μεγαλύτερος, 30 ετών, ασχολείται με τη μαγειρική. Ήταν  ανάμεσα στους 50 του νέου master chef αλλά δεν πέρασε στην τελική εικοσάδα.  Ο Γιώργος πονάει πολύ, μα πάρα πολύ για τον φίλο του. Συνεχίζει να ελπίζει όμως το καλύτερο όπως και οι  περισσότεροι φίλοι του. Βουβοί, συγκινημένοι αλλά ενωμένοι.
Τραγική φιγούρα ο προπονητής του Νίκος Ανδρεάδης. Ο δεύτερος «πατέρας» του. Δε μπορεί να το χωνέψει πως το αγόρι του παλεύει για τη ζωή του. Χθες, έβαλε ένα μήνυμα στον τοίχο του στο facebook  με το οποίο δείχνει πως πιστεύει! Πιστεύει στο θαύμα, πιστεύει στο Θεό και ακόμα περιμένει... Περιμένει πως θα δει τον Τόμας όρθιο: «Όταν στις δυσκολίες αναρωτιέσαι »ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ;» να θυμάσαι ο δάσκαλος είναι πάντα σιωπηλός την ώρα του τεστ..!! Απο κάτω από αυτή τη φράση έχει προσθέσει τη παρακάτω φωτογραφία.
gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου