ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Οι προτάσεις μας για το σημερινό κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ..

Μοιραστείτε το στο facebook


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε τελικά και αποκλείστηκε, αν και η άδικη αποβολή του Νάνι από τον Τσακίρ έπαιξε καθοριστικό ρόλο..
στην έκβαση του αγώνα. Ακόμη και έτσι, οι διαιτητές είναι απλά μέρος του παιχνιδιού και αρκετές φορές αυξάνουν τις πιθανότητες εκπλήξεων.
Θέλοντας να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και να αυξήσουμε το ποσοστό επιτυχιών μας, που κατά τον τρέχοντα μήνα βρίσκεται στο 50% (3 στα 6), θα συνεχίσουμε με τα σημερινά ματς του Champions League.

Και στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ opap.gr  κυριαρχεί το Champions League, με τους επαναληπτικούς των αγώνων Γιουβέντους-Σέλτικ και Παρί Σεν Ζερμαίν-Βαλένθια. Ουσιαστικά η πρόκριση έχει κριθεί και στα δύο ζευγάρια, καθώς Γιουβέντους και Παρί με τις εκτός έδρας νίκες τους (0-3 και 1-2) είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά.
Η Παρί θα επιδιώξει να «κλειδώσει» το ματς και να μην αφήσει περιθώρια  στη Βαλένθια να πιστέψει στην ανατροπή, πετυχαίνοντας πρώτη γκολ. Αναμένουμε ανοικτό ματς, με το over να δείχνει πολύ πιθανό.
Στο άλλο ματς θα ρισκάρουμε: θεωρούμε ότι καθώς η πρόκριση έχει κριθεί, η Σέλτικ θα προσπαθήσει να φύγει με το κεφάλι ψηλά από τη διοργάνωση. Έτσι η ισοπαλία, μπορεί να δείχνει θεωρητικά  αδύνατη, αλλά μάλλον αξίζει ποντάρισμα, ιδίως στην απόδοση που προσφέρεται.
Συνοπτικά οι προτάσεις μας:
Παρί Σεν Ζερμαίν-Βαλένθια over απόδοση 1,60
Γιουβέντους-Σέλτικ  Χ απόδοση 4,75
Δυάδα στο 7,6

 Ανάργυρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου