ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πόσο χρόνων κάνετε τον Πασχάλη; - Δείτε πότε γεννήθηκε..

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης γεννήθηκε στο Δοξάτο της Δράμας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη...

Ξεκίνησε από τα συγκροτήματα της γειτονιάς του, τους Drugstore men και τους Brahms , στα τέλη της δεκαετίας του ’60, για να γράψει με χρυσά γράμματα τη δική του ιστορία στο χώρο της μουσικής, κάνοντας τη δική του επανάσταση τότε και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα τη σημαντική του πορεία ως κορυφαίος πια τραγουδοποιός και ερμηνευτής της ελληνικής μοντέρνας μουσικής.

Σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις 18 ετών, τον γνώρισε το πανελλήνιο ως τραγουδιστή και μπασίστα του δημοφιλέστατου τότε συγκροτήματος των OLYMPIANS, οι επιτυχίες των οποίων έσπασαν κάθε
χρονικό φράγμα φτάνοντας να αγαπιούνται και σήμερα από τις νέες γενιές σαν να είναι σημερινές, σαν να μην ανήκουν σε μιαν άλλη εποχή.

Συνθέτης και στιχουργός των περισσότερων επιτυχιών των OLYMPIANS, με την ιδιαίτερα χαρακτηριστική του φωνή, έδωσε το δικό του ύφος στα τραγούδια του συγκροτήματος αυτού που είναι γεμάτα από ευαισθησία και αυθορμητισμό.


Οι εμφανίσεις τους χαλούσαν κυριολεκτικά κόσμο όπου κι αν συνέβαιναν αυτές με αποκορύφωμα την «Χρυσή Βραδιά» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας στις 5 Οκτωβρίου του 1966 όπου 60.000 θεατές αποθέωσαν τους Θεσσαλονικείς OLYMPIANS και τoν Πασχάλη.

tsekouratoi


Γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1946

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου