ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ισχυρές εκρήξεις και νεκροί στον Μαραθώνιο της Βοστόνης

Δύο νεκροί από βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστόνης
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας στις ΗΠΑ, μετά τη βομβιστική επίθεση που έβαψε στο αίμα τον Μαραθώνιο της Βοστόνης...
Tην ίδια στιγμή, το δίκτυο Fox News έκανε λόγο και για τρίτο εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο ξενοδοχείο Mandarin. Τελικώς επιβεβαιώθηκε πως ειδικές μονάδες της αστυνομίας εντόπισαν και απενεργοποίησαν τουλάχιστον άλλους δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Από τις εκρήξεις των βομβών, που είχαν τοποθετηθεί σε κάδους σκουπιδιών στο χώρο του τερματισμού και στις αυτοσχέδιες κερκίδες που είχαν τοποθετηθεί στο σημείο, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις νεκροί -ανάμεσά τους και ένα οχτάχρονο αγόρι- και 144 τραυματίες, οι 17 σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το CNN.
Εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα, έδειξαν τη σύγχυση που επικρατεί στο σημείο των εκρήξεων, αλλά και τη μεγάλη κινητοποίηση των αρχών. Ματωμένοι πολίτες είχαν πέσει στο έδαφος από το ωστικό κύμα της έκρηξης και δέχονταν τις πρώτες βοήθειες των διασωστών.
Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα αλλά και δεκάδες περιπολικά έχουν αποκλείσει την περιοχή, ο μαραθώνιος έχει διακοπεί, ενώ έχουν σταματήσει και οι συρμοί του μετρό. Το έργο της αστυνομίας συνδράμουν άνδρες της Εθνικής Φρουράς.
Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των αρχών ασφαλείας επιβεβαίωσαν στο πρακτορείο Reuters ότι οι εκρήξεις ήταν δύο και προκλήθηκαν από έναν ή δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Σύμφωνα με τον απολογισμό που δίνει στη δημοσιότητα η αστυνομία της Βοστόνης, οι νεκροί είναι τουλάχιστον δύο και οι τραυματίες ανέρχονται σε 23.
Δύο νεκροί από βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστόνης
Ωστόσο, η εφημερίδα Boston Globe αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι τρεις πολίτες έχασαν τη ζωή τους, κάτι που επιβεβαιώνει και το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, που επικαλείται ρεπορτάζ τοπικού τηλεοπτικού σταθμού...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου