ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αντεξουσιαστές κατέβασαν την ελληνική σημαία από τα Προπύλαια

Σε μια κίνηση, που στόχο έχει να κλιμακώσει την ένταση, προέβησαν το μεσημέρι αντιεξουσιαστές που συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια..
Περίπου 200 άτομα που διαμαρτύρονταν για το κλείσιμο της ιστοσελίδας Indymedia, ανέβηκαν στο κτίριο και κατέβασαν την ελληνική σημαία, αναρτώντας μια δική τους, με τα χρώματα του αναρχισμού.
Επίσης, ύψωσαν στο κτίριο ένα μεγάλο πανό με την υπογραφή του Indymedia στο οποίο αναγράφεται: «Raise your voice against state Censorship».(Αυξήστε τη φωνή σας ενάντια στην κρατική λογοκρισία). 
Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές ημέρες αποφασίστηκε από την Πρυτανεία να κλείσει έπειτα από χρόνια η ιστοσελίδα Indymedia.
Όμως, μόλις προχθές αναρχικοί έκαναν κατάληψη και έθεσαν ξανά σε λειτουργία την αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύει το protothema.gr, η σημαία του αναρχισμού κυματίζει στο ιστορικό αυτό κτίριο.
Μετά από επιχείρηση ανδρών των ΜΑΤ προσήχθησαν περίπου 30 άτομα στη ΓΑΔΑ. Έπισης, αφαιρέθηκαν το πάνο και η σημαία, ενώ κλήθηκε γερανός της πυροσβεστικής για να επανατοποθετηθεί η ελληνική σημαία στη θέση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου