ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Η επανεκκίνηση δε γίνεται με λόγια και με πολιτικάντικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Σφαγή, νέα πλατεία Κλαυθμώνος, γυρίζουμε έναν αιώνα πίσω, αναλγησία της κυβέρνησης, 14.000 οικογένειες καταστρέφονται..

Όλα αυτά τα είπε ο Αλέξης Τσίπρας και οι Συριζαίοι αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της κυβέρνησης με την τρόικα.

Αυτό που δεν είπε κι έκρυψε επιμελώς είναι ότι η συμφωνία προβλέπει ότι για κάθε μία αποχώρηση από το δημόσιο θα γίνει και μία πρόσληψη.

Όσο κι αν ακούγεται παράλογο, το αποδέχθηκε η τρόικα και το ανακοίνωσε πριν από λίγο και ο Πολ Τόμσεν εξερχόμενος από το γραφείο του Γ. Στουρνάρα.

Η τρόικα αποδέχεται προσλήψεις στο δημόσιο κι αυτό σημαίνει ότι οι επίορκοι που θα φύγουν, οι κοπανατζήδες και όσοι φεύγουν λόγω κατάργησης της υπηρεσίας τους θα αντικατασταθούν από άλλους, νέους, άξιους οι οποίοι αν και διοριστέοι περιμένουν στην ουρά για μια θέση στο δημόσιο.

Το σχέδιο προβλέπει 4.000 αποχωρήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου και 14.000 μέχρι το τέλος του 2014 και αντίστοιχες προσλήψεις.

Θα πει κανείς ότι θα φύγουν κάποιοι που παίρνουν 2.000 ευρώ και θα προσληφθούν με 600 ευρώ. Έτσι είναι, όμως είναι διαφορετικά και τα δεδομένα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Κι αν θέλουμε να έχουμε ανανέωση του δημόσιου τομέα πρέπει να αποδεχθούμε και τις ραγδαίες αλλαγές που έρχονται.

Η επανεκκίνηση δε γίνεται με λόγια και με πολιτικάντικες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι θα κρατήσει τους δημοσίους υπαλλήλους και θα κάνει και προσλήψεις.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου