ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης και οι Koza Mostra πήγαν Αμστερνταμ και... τους πείραξαν τον δίσκο...

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης και οι Koza Mostra στο πλαίσιο της περιοδείας τους για την προώθηση του κομματιού για την Eurovision επισκέφθηκαν πολλές χώρες...

Πήγαν στην Αγγλία, στην Ολλανδία και στο Βέλγιο. Η ελληνική συμμετοχή θα συμμετείχε στην μικρή Eurovision που οργανώνουν οι Ολλανδοί στο Άμστερνταμ. Σε ένα από τα πάρτι υπήρξαν και κάποια απρόοπτα αλλά αντιμετωπίστηκαν με χιούμορ.

Το συγκρότημα με τον ρεμπέτη ανέβηκαν να τραγουδήσουν playback. Σε κάποιο σημείο κόλλησε (αρχικά έτσι πίστευαν) το τραγούδι και ο Ηλίας Κόζας γυρίζει και κάνει νόημα για να μάθει τι συνέβη.

Τότε το κομμάτι άρχισε να παίζει σε διπλάσιους ρυθμούς και με αμείωτο το κέφι και καλή διάθεση τα μέλη του συγκροτήματος άρχισαν να χορεύουν στους ανεβαστικούς ρυθμούς που άκουγαν.

Όπως είπε ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός Τάκης Φωτίου που είναι μέλος του INFE Greece και ήταν εκεί, το playback δεν κόλλησε ποτέ απλά κάποιος πείραξε τον δίσκο κάτι που αντιλήφθηκαν οι διοργανωτές της βραδιάς και αμέσως ζήτησαν να ξαναπαίξει το κομμάτι.

Η ελληνική συμμετοχή όχι μόνο δεν εκνευρίστηκε αλλά αντίθετα μετέτρεψαν την ατυχία τους σε πλάκα και διασκέδασαν ξεσηκώνοντας το κοινό.

Σύμφωνα με τον Τάκη Φωτίου το τραγούδι μας άφησε καλές εντυπώσεις καθώς δεν έχουμε συνηθίσει τις άλλες χώρες με ανάλογο ήχο. Στο μικρό αυτό πάρτι συμμετείχαν περισσότερες χώρες από κάθε άλλη φορά, στο σύνολο 25.

Οι Ολλανδοί πιστεύουν πολύ στην Anouk και πιστεύουν ότι μπορούν να φέρουν φέτος την πρωτιά ενώ θεωρούν εξίσου φαβορί την συμμετοχή της Δανίας. Όσο για την δική μας συμμετοχή πιστεύουν ότι αν αρέσει στους κριτές θα περάσει στην δεκάδα του τελικού.

gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου