ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ποιες εισφορές και ποιες συντάξεις μειώνονται σε ΙΚΑ, ΔΕΚΟ και Τράπεζες

Μειώσεις εισφορών σε τρεις ετήσιες δόσεις στο ΙΚΑ (από 2014 – 2016) και εφάπαξ (έως το τέλος του 2013) μείωση στα επίπεδα του ΙΚΑ των..
υψηλότερων εισφορών που ισχύουν σε ΔΕΚΟ και τράπεζες (συμπαρασύροντας προς τα κάτω και τις νέες συντάξεις) προβλέπει το σχέδιο περιορισμού του μη μισθολογικού κόστους εργασίας το οποίο οριστικοποίησε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας σε συνεργασία με την τρόικα.
Οι μειώσεις των «δύο ταχυτήτων» περιλαμβάνονται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Η», στο επικαιροποιημένο Μνημόνιο που «κλείδωσε» και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο σχεδιασμός των μειώσεων δεν έλαβε, ωστόσο, υπόψη την πρόταση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ζητώντας, αντί των γενικών μειώσεων οι οποίες θα περιορίσουν τα έσοδα των ταμείων και στη συνέχεια τις συντάξεις, να μειωθούν κατά 10% οι εισφορές υπό όρους για τους συνεπείς ως εξής: Από την 1/7/2013 έως τις 31/12/2014 για επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσιάζουν μείωση εργασιών, δεν έχουν μειώσει προσωπικό μετά την 1/4/2013, διατηρούν τις θέσεις εργασίας μέχρι τουλάχιστον τρεις μήνες μετά τη λήξη της ρύθμισης και καταβάλλουν τις ασφαλιστικές εισφορές καθ’ όλη τη διάρκεια...
Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου