ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Όλα είναι έτοιμα, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα της ανέγερσης του νέου γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια μέσα στο 2013, όπως υποστηρίζει η..
πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο «τίγρης» είναι σε επαφή με επιφανείς φίλους της ομάδας για τη χρηματοδότηση, το πλάνο είναι έτοιμο και οι επαφές με κατασκευαστικές και αρμόδιες αρχές έχουν αρχίσει. Παράλληλα, ο Δήμος και ο κόσμος είναι σύμμαχος και μετά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής στις 9 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα πρώτα έργα.
Στόχος είναι να μπει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο την σεζόν 2015-2016, όπου και θα έχει επιστρέψει σύμφωνα με τους υπολογισμούς στην μεγάλη κατηγορία. Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ξεκινήσουν τα έργα και στο γήπεδο του Ελληνικού, όπου θα φιλοξενήσει την Ένωση για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Μελισσανίδης έχει δει τουλάχιστον δύο φορές τον χώρο και έχει ζητήσει να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα στις 22.000 θέσεις και να θυμίζει το γήπεδο πιο… ΑΕΚ, ώστε να το νιώθουν δικό τους οι φίλοι της ομάδας.
Μάλιστα, ο σταθμός του μετρό στο Ελληνικό ο οποίος αναμένεται να παραδοθεί τον Ιούνιο αναμένεται να… λύσει και τα χέρια τους για τον τρόπο μαζικής μετακίνησης του κόσμου.

athlitikotetradio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου