ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

«Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»: Τα νέα επεισόδια!

Η Χουρρέμ ανησυχεί για τη ζωή του Ηγεμόνα Μεχμέτ, όταν μαθαίνει ότι επισκέπτεται τα ναυπηγεία με τον Ιμπραήμ...
Έτσι αποφασίζει και να πάει εκεί για να δει τι γίνεται...

Δευτέρα 20/5

Η Χουρρέμ ανησυχεί για τη ζωή του Ηγεμόνα Μεχμέτ, όταν μαθαίνει ότι επισκέπτεται τα ναυπηγεία με τον Ιμπραήμ. Έτσι αποφασίζει και να πάει εκεί για να δει τι γίνεται. Στον τόπο συνάντησης του Ιμπραήμ και του Ηγεμόνα Μεχμέτ, βρίσκεται νεκρός ο Περτσέμ Αγάς. Η Χουρρέμ πιστεύει ότι σκότωσαν τον γιο της Μεχμέτ, γιατί το μονό πράγμα που βλέπει εκεί, είναι το καφτάνι του Ηγεμόνα Μεχμέτ..


Τρίτη 21/5

Ο Μουσταφά, έρχεται αντιμέτωπος με την κατάσκοπο που επιχειρεί να τον σκοτώσει. Αργότερα, τη στέλνουν στο παλάτι, γιατί ο Ιμπραήμ, θέλει να την παρουσιάσει στον Σουλεϊμάν, με σκοπό να ενοχοποιήσει τη Χουρρέμ. Ο Ιμπραήμ παρουσιάζει τελικά την κατάσκοπο στον Σουλτάνο για να ομολογήσει ποιος την έστειλε στο παλάτι τον Μουσταφά με την προοπτική για να τον σκοτώσει. Εκείνη όμως τους λέει πως πήρε εντολές από κάποιον Πέρση και πως ο Ιμπραήμ της ζήτησε να πει ψέματα πως την έστειλε η Χιουρρέμ


Τετάρτη 22/5

Καταφθάνει στο παλάτι η αδερφή του Σουλεϊμάν, η Σαχ Σουλτάν και αλλάζουν οι ισορροπίες στο χαρέμι. Το καινούργιο σχέδιο της Χουρρέμ, είναι να μειώσει τον Ιμπραήμ. Φροντίζει να προσφέρουν στον Ιμπραήμ ένα Κοράνι, αλλά ο Πασάς, δεν δέχεται αυτό το δώρο. Κάποιος στο πλήθος φωνάζει πως ο Ιμπραήμ είναι άπιστος. Τότε εκείνος, αποφασίζει να τιμωρήσει σκληρά αυτόν που φώναξε κάτι τέτοιο, με αυτή την εξέλιξη ο Σουλτάνος δυσαρεστείται πολύ και παραπέμπει το θέμα στον Κάδη. Ενώ ο Μεχμέτ που δεν θέλει να χάσει το φαβορί του, τη Νουρμπαχάρ, αποφασίζει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της νεαρής κοπέλας.


Πέμπτη 23/5

Η Μιχριμάχ, είναι ενοχλημένη με αυτή την κατάσταση και με τις συμβουλές της, προσπαθεί να προστατέψει τον αδερφό της. Ενώ ο Μουσταφά που βρίσκεται στη Μανίσα, καταρρέει από ένα αναπάντεχο γεγονός, ο Ηγεμόνας Σουλεϊμάν, αρρωσταίνει πολύ σοβαρά και τελικά πεθαίνει. Όλοι θεωρούν ύποπτη τη Χουρρέμ. Η Χατιτζέ ζητά από την αδελφή της, Σαχ Σουλτάν να συμμαχήσουν εναντίον της Χουρρέμ, αλλά εκείνη αρνείται. Από την άλλη, η Χουρρέμ, μη γνωρίζοντας καλά, τη Σαχ Σουλτάν, την υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο και προσπαθεί να την πάρει με το μέρος της ενημερώνοντάς την για το παρελθόν του Ιμπραήμ- την απιστία του με Νιγκιάρ Κάλφα και το παιδί.


Παρασκευή 24/5

Στη Μανίσα, πενθούν τον Ηγεμόνα Σουλεϊμάν. Έρχεται όμως, η παρηγοριά με ένα ξαφνικό γεγονός, μια από τις παλλακίδες του Μουσταφά, είναι έγκυος. Γίνεται η δίκη του ανθρώπου που κατηγόρησε τον Ιμπραήμ ως άπιστο και τελικά αυτός καταδικάζεται, ενώ ο Πασάς δικαιώνεται. Η Νιγκιάρ Κάλφα φεύγει και ζητά από τον Ιμπραήμ να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη της κόρης τους. Η Χουρρέμ, ζητά από τον Αγιάς Πασά να την υποστηρίξει στο θέμα του Ιμπραήμ. ο Αγιάς Πασά, χωρίς καθυστέρηση, βρίσκει αυτό που του ζήτησε η Χουρρέμ και φροντίζει να ενημερώσει τον Σουλεϊμάν.


 Η σειρά προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 στις 21:15.

vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου