ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

10 Πράγματα που ελκύουν τους άντρες

Πράγματα που ελκύουν τους άντρες

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται τι είναι αυτό που ελκύει τους άντρες σε ορισμένες γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες έχουν..
πολύ μεγάλη επιτυχία στους άντρες, ενώ άλλες γυναίκες δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Η απάντηση είναι απλή. Στην επιλογή των γυναικών, οι άντρες έχουν κάποια στάνταρ, τα οποία φαίνεται ότι δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα σε σχέση με όλα τα άλλα. Εκτός λοιπόν από τη χημεία της έλξης, την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της γυναίκας, οι άντρες δίνουν μεγάλη προσοχή σε ορισμένες λεπτομέρειες της εμφάνισης. Οι λεπτομέρειες αυτές αφορούν το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, το ντύσιμο, κ.τ.λ. Παρακάτω παρουσιάζουμε ορισμένα πράγματα που ελκύουν τους άντρες (εμφανισιακά) και τους σέρνουν κυριολεκτικά από τη μύτη.

Το πρόσωπο
Χαρακτηριστικά του προσώπου

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Οι άντρες κατά κανόνα αναζητούν γυναίκες με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Το να αλλάξει μια γυναίκα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Αυτό που μπορεί να αλλάξει όμως είναι οι εκφράσεις του προσώπου της. Ένα γυναικείο χαμόγελο μπορεί να κάνει τους άντρες να λιώνουν και να νιώθουν μεγάλη έλξη. Σε αντίθετη περίπτωση ένα κατσουφιασμένο πρόσωπο θεωρείται αρκετά απωθητικό. Φροντίστε λοιπόν να διατηρείται ένα ευχάριστο περιβάλλον χωρίς μιζέρια και γρήγορα το πρόσωπό σας θα αρχίσει να φωτίζει και πάλι.
Σημάδια στο πρόσωπο
Ορισμένα σημάδια στο πρόσωπο μπορεί να είναι αποτρεπτικά για ορισμένους άντρες. Αν έχετε σημάδια από σπυράκια, κ.τ.λ. τότε το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να συμπεριλάβετέ στην καθημερινότητά σας μια ρουτίνα καθαρισμού. Μια καλή ρουτίνα καθαρισμού προσώπου περιλαμβάνει καθημερινό πλύσιμο, εβδομαδιαία απολέπιση και καθημερινή ενυδάτωση. Με τον τρόπο αυτό θα μειώσετε την εμφάνιση σπυριών, κ.τ.λ. Σε ένα ραντεβού, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το μακιγιάζ σας. Το μακιγιάζ καλύπτει όλα τα σημάδια του προσώπου καθώς και τις ατέλειες. Επίσης μπορεί να τονίσει τα σημεία του προσώπου που πρέπει να τονιστούν περισσότερο.
Χείλη
Τα γυναικεία χείλη θεωρούνται εξαιρετικά ελκυστικά από τους άντρες και για αυτό θα πρέπει να τα φροντίζετε κατάλληλα. Ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να κάνει τα χείλη σας αρκετά ελκυστικά διότι το κόκκινο τραβάει περισσότερο την προσοχή σε σχέση με όλα τα άλλα χρώματα και είναι ένα χρώμα που εκπέμπει πάθος και έντονο ερωτισμό. Αν θέλετε να αποκτήσετε ακόμα πιο ελκυστικά χείλη, τότε θα πρέπει να φροντίσετε έτσι ώστε να φαίνονται σαρκώδη.
Το σώμα
Αδύνατο σώμα
Οι άντρες ελκύονται περισσότερο από ένα γυναικείο σώμα που δεν έχει περιττά κιλά και αν είναι δυνατόν να είναι και λίγο σφιχτό. Αν θέλετε λοιπόν να ελκύετε τους άντρες θα πρέπει να αποκτήσετε ένα γυναικείο σώμα που να προσεγγίζει το ιδανικό βάρος για το ύψος σας. Για να το πετύχετε αυτό καλό είναι να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής για όλη σας τη ζωή και όχι μια δίαιτα λίγων ημερών. 
Σφιχτό σώμα
Ένα καλογυμνασμένο σφιχτό γυναικείο κορμί είναι θανατηφόρο για τους άντρες. Αν θέλετε να τους ελκύετε και να τους κάνετε να τρέχουν από πίσω, τότε θα πρέπει να γυμνάσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διατηρείτε μια καλή φυσική κατάσταση. Κάντε λίγο τζόκινγκ και λίγο αεροβική γυμναστική και δείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται.
Σύσφιξη και ανόρθωση στήθους
Το γυναικείο στήθος είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζουν οι άντρες. Για το λόγο αυτό, αν θέλετε να τους ελκύετε περισσότερο, καλό είναι να το ανορθώσετε και να το σφίξετε με φυσικό τρόπο. Για να το πετύχετε αυτό χρειάζεται να κάνετε ορισμένες ασκήσεις που κάνουν αυτή τη δουλειά.

Ανόρθωση γλουτών
Οι "κρεμασμένοι γλουτοί" θεωρούνται αρκετά απωθητικοί για τους άντρες. Από την άλλη πλευρά οι σφιχτοί και ανορθωμένοι γλουτοί τραβούν τα βλέμματα και είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που ελκύουν τους άντρες.

Μαλλιά
Υγιή μαλλιά
Αν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα, τότε ότι χτένισμα και αν διαλέξετε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι εντυπωσιακό. Φροντίστε λοιπόν να αποκτήσετε υγιή μαλλιά και δεν θα χάσετε.
Χτενίσματα
Εννοείται ότι καλό είναι να επιλέξετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα που αρέσει στους άντρες. Όλα τα κουρέματα δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια πολλές φορές κάνει τη διαφορά. Πόσο μάλλον ένα πολύ καλό και εντυπωσιακό χτένισμα. Επισκεφτείτε λοιπόν ένα καλό κομμωτήριο και τολμήστε να κάνετε αλλαγές στα μαλλιά σας.
Ντύσιμο
Ρούχα - παπούτσια - αξεσουάρ
Το περιτύλιγμα κάνει τη διαφορά. Επιλέξτε ρούχα - παπούτσια, κ.τ.λ. που βρίσκονται στη μόδα και παρατηρήστε τους άντρες που θα σας "γδύνουν" με τα μάτια τους. Τα ρούχα μιας γυναίκας για να είναι εξαιρετικά ελκυστικά θα πρέπει να είναι λίγο αποκαλυπτικά. Το πολύ αποκαλυπτικό πολλές φορές θεωρείται αρκετά προκλητικό και χάνεται η μαγεία, ενώ το καθόλου αποκαλυπτικό δεν διεγείρει τη φαντασία των αντρών. Η καλύτερη επιλογή βρίσκεται κάπου στη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου