ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

20 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες

To έγραψε ο ποιητής, το τραγούδησε ο Στράτος, το τραγουδήσαμε κι εμείς μεθυσμένοι σε μπουζούκια και κλαμπ...
«Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος».
Όχι πως ξέρουμε όλα τα «κουμπιά», αλλά μετά από σχετική έρευνα... κάτι μάθαμε. Να 20 από αυτά, που θα σε βάλουν στο κλίμα.
Ψάχνοντας το τετ α τετ
Το να ζητήσεις από μια τύπισσα που σου αρέσει να βγείτε έξω, για ένα τετ α τετ, είναι κολακευτικό για εκείνη. Όσο παρτάλι, άξεστος, κάγκουρας και αν είσαι, εκείνη, ακόμη και αν σου πεις «όχι», θα αισθανθεί όμορφα. Οπότε δοκίμασε! (αν όντως είσαι παρτάλι, άξεστος και κάγκουρας, φρόντισε να μην το «φωνάζεις»! Αν θες να βγεις μαζί της και όχι να την επιβεβαιώσεις).
Τα χέρια
Οι γυναίκες προσέχουν πολύ τα χέρια σου και ειδικά τα δάκτυλα και ακόμη πιο ειδικά τα νύχια. Αν είναι μακρύτερα από τα δικά της (τα νύχια σου), θα «χαλαστεί» πολύ! Γενικά, τα χέρια σου όμως θα πρέπει να έχουν κάτι το αρσενικό επάνω τους και δεν εννοούμε τις τρίχες που έχει ο Ευαγγελάτος στον καρπό του.
Η πίστα και το… κρεβάτι
Μην χορεύεις σαν κακέκτυπο του Τραβόλτα στην πίστα. Οι γυναίκες βγάζουν κάποια συμπεράσματα για το πόσο καλός είσαι στο κρεβάτι, από το χορό σου στις πίστες. Συγκρατήσου!
Μίλα της βρώμικα
Αν σε γουστάρει, δεν υπάρχει λέξη που θα την προσβάλλει την ώρα του σεξ! Αν υπάρχει, δεν σε γουστάρει αρκετά…
Φορώντας το κουστούμι
Οι γυναίκες θέλουν το αρσενικό τους και του λιμανιού και του… σαλονιού! Αν φορώντας το κουστούμι, βγάλεις το σταρ που κρύβεις μέσα σου, τότε αυτή, μπορεί να βγάλει στο κρεβάτι την πορνοσταρ που κρύβει μέσα της.
Τα παιχνιδάκια
Όταν μια γκόμενα, που δεν είναι κάτω από 25, σου λέει πως βαριέται τα παιχνιδάκια, είναι επειδή έχει αρκετή εμπειρία σε αυτά. Μην το ρισκάρεις!
Ξενοκοίτας
Ακόμη και αν είναι τυφλή, ακόμη και αν εσύ φοράς γυαλιά ηλίου, ακόμη και αν βρίσκεστε στο πιο σκοτεινό μπαρ της οικούμενης, αν κοιτάξεις άλλη γκόμενα θα το καταλάβει… Ανεξήγητο όπως το τρίγωνο των Βερμούδων!
Η πρώην σου δεν είναι «καργιόλα»
Το να χρησιμοποιείς άσχημους χαρακτηρισμούς για την πρώην σου, δεν σε τιμάει, αλλά και δεν εκτιμάται από τη νυν σου. Σκέφτεται τι μπορεί να λες όταν θα χωρίσετε. Ας είσαι πιο μεγαλοπρεπής… «Κουτή» είναι πιο sic!
Ο λαιμός
Καμία, μα εντελώς καμία γυναίκα, δεν θα έχει πρόβλημα με το να παίζεις με το λαιμό της. Δεν έχει ποτέ κυτταρίτιδα, μυρίζει τέλεια πάντα (άρα δεν θα έχει ποτέ ανασφάλεια) και είναι ένα σημείο από το οποίο μπορείς να αρχίσεις την… κάθοδο! Αποθέωσέ τον!
Ψιθυριστά
Όταν μπορείς να της πεις κάτι ψιθυριστά, καν’ το! Θα το εκτιμήσει… Ακόμη και η απόλυτη μαλακία, μπορεί να ακουστεί διαφορετικά όταν της την ψιθυρίσεις. Μπορεί να μην σε ακούει, καν, αφού θα την έχουν συνεπάρει άλλα πράγματα.
Έχεις 12 λεπτά (και είναι αρκετά!)
Κάτι που αγαπούν οι γυναίκες πάνω μας, είναι το γεγονός πως κάνουμε περίπου 12 λεπτά να ετοιμαστούμε. Είτε πάμε σε ματσάκι, είτε σε black tie party, ο χρόνος προετοιμασίας μας είναι συγκεκριμένος. Αν χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο από ό, τι εκείνη, είναι λόγος για να ξενερώσει!
Είναι φυσική ξανθιά;
Το κόλπο για να το καταλάβεις, δεν είναι στο IQ! Μην είσαι χαζός και μην παρασύρεσαι από αυτά. Αν έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου, μπορείς να μετρήσεις… Οι φυσικές ξανθιές έχουν περίπου 140.000 τρίχες, οι μελαχρινές 110.000 και οι κοκκινομάλλες 90.000.
«Πέσαμε» σε… πρώην
Αν εκεί που περπατάτε πέσετε σε πρώην, τότε καλά θα κάνεις να της πιάσεις το χέρι ή να την αγκαλιάσεις. Αν χρειαστεί να συστηθούν, τότε το υπόλοιπο της χρονιάς ή της πενταετίας, αποκτά νέο σημείο αναφοράς για κάθε καβγά! Καλά ξεμπερδέματα.
Μα είναι ο κολλητός μου
Μην ξεγελιέστε… Θα κοιμόταν μαζί του! Τέλος.
Κράτα με να σε…
Αν δεν της κρατάς το χέρι δημοσίως, δεν θα σου κάνει στοματικό έρωτα όταν θα είστε μόνοι. Αξίωμα.
Με τα μάτια να το λες
0,22 δευτερόλεπτα είναι αρκετά, αν έχεις την αποφασιστική ματιά του κυνηγού!
Ρίξε στο γυαλί φαρμάκι
Και αυτές, όπως και εμείς, πίνουμε για να βλέπουμε την τύπισσα απέναντι… συμπαθητική! Το αλκοόλ έχει ευεργετική επίδραση στον τομέα αυτόν και στα δύο φύλα!
Μην σταματάς δικέφαλε
Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τον ενθουσιασμό μας για το ντεκολτέ τους! Αυτό, ουδόλως τις αποτρέπει από το να το απολαμβάνουν.
Πολλαπλοί οργασμοί
Η δεύτερη απάντηση μετά το είναι «λεφτάς», στο ερώτημα «πώς αυτή η θεά είναι με αυτόν;». Μετά το διαζύγιο, γίνεται η πρώτη απάντηση!
Κλειτορίδα
Από τα mind games στην καρδιά, μια κλειτορίδα δρόμος… Πέστε με τα μούτρα!

Koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου