ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Κάποιος να μαζέψει τον κύριο Τσίπρα και τους πραιτοριανούς του

Περισσεύει το θράσος στην Κουμουνδούρου με τον Α. Τσίπρα να κάνει μαθήματα δημοκρατίας και να καλεί σε… δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης...
Μάλιστα, για να πετύχουμε όλοι την κατάρρευση της κυβέρνησης πρέπει και να συμμετάσχουμε στην αυριανή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί όπου, σύμφωνα με τους ροζουλί επαναστάτες θα πρέπει να πάνε όλοι οι δημοκράτες που θέλουν να σταματήσει ο κατήφορος της πατρίδας.
Μάλιστα, έγινε ο κ. Τσίπρας, οι πρώην Πασόκοι και οι περίεργες συνιστώσες πιο πατριώτες απ’ όσους δεν πιστεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πιο πατριώτες από όσους θέλουν μια χώρα που δε θα αναπαράγει την κομματοκρατία και το ρουσφέτι.
Πόσο πατριωτικό άραγε είναι να στηρίζεις με νύχια και με δόντια τα άπαρτα κάστρα της Μεταπολίτευσης, τις «ιερές αγελάδες» του Δημοσίου; Πόσο προοδευτικό και «αριστερό» είναι να θέλεις τη διατήρηση της σπατάλης, της διαφθοράς και της αδιαφάνειας;
Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του ενώνει όλους μαζί τους επιστρατευμένους του μετρό, δηλαδή τον Σταματόπουλο, τους εκπαιδευτικούς, δηλαδή αυτούς που ήθελαν να κάνουν μπάχαλο τις πανελλαδικές και τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, δηλαδή αυτούς που έβλεπαν τι γινόταν και δε μιλούσαν για το διαρκές έγκλημα.
Κάποιος πρέπει να μαζέψει τον κ. Τσίπρα και τους πραιτοριανούς του διότι έχουμε πλέον να κάνουμε με εκτροπή από τη λογική και την πραγματικότητα.
Τελικά, το μαύρο πάει περισσότερο στο «κοκκινορόζ» του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Αγνοώντας τη λαϊκή κατακραυγή, απέναντι στην προσπάθεια φίμωσης της ενημέρωσης και της δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός επιχείρησε με απειλές και ψεύδη να δικαιολογήσει  την κορύφωση της αυταρχικής πολιτικής του, το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Γνωρίζει, όμως, πως είναι απομονωμένος, έχει απέναντί του τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας που αγωνίζεται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, για την αξιοπρέπειά του, για το δικαίωμα στην ενημέρωση και τον πολιτισμό. Οι αναφορές του Πρωθυπουργού σε αδιαφάνεια διαφθορά και σπατάλες είναι υποκριτικές  γιατί όλοι γνωρίζουν ότι τον τελευταίο χρόνο τα φαινόμενα αυτά, κατά προκλητικό τρόπο, άνθησαν με ευθύνη της κυβέρνησής του.
 Σήμερα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ενώνουν την φωνή τους με τους επιστρατευμένους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ, τους νοσοκομειακούς, τους αυτοαπασχολούμενους, με όλους όσους ισοπέδωσε η καταστροφική πολιτική του μνημονίου τα τελευταία χρόνια στον αγώνα για την δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  καλεί, την Δευτέρα στις 8:00 στην Πλατεία Συντάγματος, κάθε πολίτη που αγωνίζεται για τη δημοκρατία, για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, κάθε ένα και κάθε μία που αγωνίζεται να μπει ένα τέλος στο κατήφορο της πατρίδας μας να δώσει το παρόν. Αυτό ο αγώνας είναι κοινός και αφορά την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας να μην λείψει κανείς».
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου