ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σε αδιάκοπο κυνήγι διασημότητας η Ρεπούση

Η Μαρία Ρεπούση μπορεί να είναι μεγάλη επιστήμονας. Μπορεί να ξέρει ιστορία που εμείς οι κοινοί θνητοί δε γνωρίζουμε...
Και μπορεί εν πάση περιπτώσει να θεωρεί τον εαυτό της προοδευτικό και να υποστηρίζει τη γνώμη της μέχρι τέλους. Όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον έχει ξεφύγει και οι δηλώσεις που κάνει έχουν μια και μοναδική σκοπιμότητα. Να συζητηθεί το όνομά της. Να δει την εικόνα της στην τηλεόραση και τις εφημερίδες.
Είναι αυτό το αδιάκοπο κυνήγι της διασημότητας. Εκεί που δε σε ήξερε κανένας φροντίζεις να σε μάθουν όλοι.
Δεν ξέρουμε αν η τελευταία της τοποθέτηση είναι σωστή. Αν υπήρξε δηλαδή χορός του Ζαλόγγου ή όχι. Ποιος να το βεβαιώσει άλλωστε; Μήπως υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τις Σουλιώτισσες να βουτάνε; Μόνο ο μύθος έχει μείνει και κανείς δεν μπορεί να τον αποδείξει. Δεν είναι σαν την άλλη υπόθεση με τον «συνωστισμό» στη Σμύρνη διότι αυτός έγινε σχετικά… πρόσφατα. Ακόμη και σήμερα υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες της καταστροφής και του διωγμού της Σμύρνης, τι να μας πει λοιπόν η Ρεπούση.
Αδιαφορούμε, επομένως, για τις θέσεις της, την ιστορική της επάρκεια και την επιστημοσύνη της. Δε μπορούμε, όμως, να αδιαφορούμε γι’ αυτό το παιχνίδι με τις λέξεις που η ίδια έχει επιλέξει να παίξει προκειμένου να προκαλέσει. Εκτός από αυτούς που συμφωνούν με την κυρία Ρεπούση υπάρχουν κι αυτοί που διαφωνούν και πληρώνουν κι εκείνοι το μισθό της. Ας σταματήσει, λοιπόν, να προκαλεί κι ας κοιτάξει να κάνει τη δουλειά της όσο καλύτερα μπορεί. Διότι απ’ όσο γνωρίζουμε το κοινοβουλευτικό της έργο είναι μηδαμινό, περιορίζεται σε λεκτικούς διαξιφισμούς που παίζουν στα κανάλια και τα ραδιόφωνα.
Στη Βουλή δε μπήκε για να διδάξει ιστορία, αλλά για να υπηρετήσει τον πολίτη. Με… άλματα στο γκρεμό της δικής της λογικής, δεν προσφέρει καθόλου καλές υπηρεσίες στην πατρίδα.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου