ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η "Χρυσή Αυγή" σε δράσεις στα Γρεβενά και την Καστοριά..

Την Κυριακή 16 Ιουνίου κλιμάκιο συναγωνιστών από όλη τη Δυτική Μακεδονία, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Στέργιο Τούφα έκανε ενημερωτικές.. δράσεις στα Γρεβενά και την Καστοριά.

Πρώτη στάση στα Γρεβενά όπου νωρίς το απόγευμα μοιράσαμε φυλλάδια, εφημερίδες του κινήματος και άλλο ενημερωτικό υλικό στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών και στους γύρω πεζόδρομους. Η απήχηση της δράσης μας στους κατοίκους των Γρεβενών ήταν θετικότατη και η υποδοχή στους συναγωνιστές εγκάρδια και συγκινητική.

Στη συνέχεια μεταβήκαμε στην Καστοριά όπου μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς μοιράσαμε και εκεί φυλλάδια και εφημερίδες, συνομιλήσαμε με τον κόσμο σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και επικοινωνήσαμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.
Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις ενημερωτικές δράσεις της σε όλους τους νομούς της πολύπαθης Περιφέρειας μας, τις επόμενες μέρες θα επισκεφτούμε τη Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα και την Κοζάνη.

Υ.Γ. ελπίζουμε τα αντανακλαστικά του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών να ενεργοποιούνται με ταχύτητα και ζήλο και όταν απειλείται η ζωή ή οι περιουσίες των κατοίκων του νομού Γρεβενών από αλλοδαπούς εγκληματίες και δολοφόνους και να μην χρειάζεται να έχει "μπάρμπα-βουλευτή στην Κορώνη" όποιος Γρεβενιώτης δέχεται επίθεση και απειλείται η ζωή του από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες που πηγαίνουν προς Ηγουμενίτσα...

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

9 σχόλια:

  1. Το IQ του συνονθυλςύματος που συγκεντρώθηκε εκεί μετά βίας ξεπερνά το 70...για όλους μαζί συνολικά.
    Υ.Γ Ο πρώτος έκ δεξιών είναι η πιο cult μορφή,βερμούδα παραλίας και snicker από Lidl σε πλήρη αντίθεση με τους λοιπούς στρατόκαυλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μείνε εσύ μεγάλε με τους πανέξυπνους "Einstein" που μας πτωχεύουν και μας οδηγούν στην απόγνωση και στην αυτοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΔΕΥΤΕΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ(ΛΑΘΑΣΜΕΝΗ)ΜΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΥΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. διακρινω τουλαχιστον 2 γυφτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΝΕ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?
    ΣΑΚΗ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΒΡΟΜΥΛΟ, ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ.
    Χ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χ.Κ. Έχεις δικιο. Ουτε σχολείο δεν πήγε. Και δουλευει σε ξενοδοχειο στο κεντρο των Γρεβενών σαν νυχτοφύλακας!!! Η αστυνομία δεν πήρε ακόμα χαμπάρι τι γίνεται.
    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ.
    Θ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαφωνώ με το "βρομύλο" . Ο ίδιος επικαλειται οτι εχει ζαχαρο και γι αυτο βρομαει ετσι. Δεν λέει όμως ότι εχει 3 μήνες να ερθει σε επαφή με το νερό!!
    Τάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σάκη, (γράφω Σάκη γιατί μόνο εσένα γνωρίζω), πως θα ξεβρωμισει ο τόπος μ αυτούς που έχετε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. esena spasan to amaksi kapoioi mimi to giati apodiknietai sti praksi me ta grafomena sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή