ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αυτό είναι το ΠΑΛΑΤΙ του Τομ Χανκς στην Αντίπαρο! Δείτε PHOTOS από το εσωτερικό του!!!

Ο Χολιγουντιανός σταρ Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον,κάθε καλοκαίρι ζουν το όνειρο τους στην Ελλάδα και..
συγκεκριμένα στην -450 τετραγωνικών μέτρων- βίλα τους στην Αντίπαρο.


Εδώ και 11 χρόνια η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Αντίπαρος γίνονται το «ησυχαστήριο» του ζευγαριού. Βέβαια, πριν επενδύσουν στην Ελλάδα, το ζευγάρι επισκεπτόταν κάθε χρόνο τη χώρα μας.


Το πετρόκτιστο σπίτι του Τομ και της Ρίτα βρίσκεται ανάμεσα στα Γλυφά και στη Χώρα. Είναι χτισμένο σε μια έκταση περίπου έξι στρεμμάτων, η οποία αγοράστηκε πριν από δεκατέσσερα χρόνια και ολοκληρώθηκε από την πολιτικό μηχανικό Χρυσούλα Τζάλα.


Η βίλα αναμένεται να πάρει σε λίγο ζωή αφού και φέτος ο Τομ Χανκς και η Ρίτα θα επισκεφτούν την Ελλάδα, κάτω βέβαια από άκρα μυστικότητα, φτάνοντας με ιδιωτικό Boeing 747. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, όπως και κάθε χρόνο, αφού ο ηθοποιός εκνευρίζεται με τους παπαράτσι.


Γύρω από το σπίτι υπάρχει μεγάλη μάντρα που εμποδίζει την ορατότητα, ενώ από τη θάλασσα μέχρι μέσα στο σπίτι είναι ακροβολισμένη στρατιά από security που φέρνουν οι ίδιοι από την Αμερική!



Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι που συμμετείχαν στην κατασκευή του σπιτιού και διαθέτουν σχέδια και φωτογραφίες από το κτίριο έχουν υπογράψει χαρτιά ότι για να διαρρεύσει κάτι στα ΜΜΕ, θα πρέπει πρώτα να πάρουν την έγγραφη άδεια από το δικηγορικό γραφείο του ζευγαριού, που βρίσκεται στο Λονδίνο.


Η σχέση του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον με την Αντίπαρο ξεκίνησε πριν από δεκατέσσερα χρόνια. Η Ρίτα, ελληνικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της (της Ντόροθι, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Σωτήρας της Ηπείρου), μυήθηκε από μικρή στα ελληνικά ήθη και έθιμα και λάτρεψε την Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 1999 μαζί με τον σύζυγό της Τομ Χανκς παίρνουν την απόφαση να κάνουν μια καλοκαιρινή κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με νοικιασμένη θαλαμηγό και με προτροπή του καπετάνιου γνωρίζουν την Αντίπαρο, με την οποία ξετρελαίνονται.


Έπειτα από τρία χρόνια και χάρη στη φίλη τους, Μαριάννα Λάτση, την επιλέγουν και πάλι για ολιγοήμερες διακοπές. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Αντίπαρος γίνεται η δεύτερη πατρίδα τους.



Espresso, star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου