ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

To ανέκδοτο του Αλέξη: Είπε τον Σαμαρά λιποτάκτη

Στο ίδιο έργο θεατές. Ο Αλέξης Τσίπρας για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να υπερβάλλει εαυτόν και κινήθηκε στα γνωστά κουτσαβάκικα μονοπάτια όπου..
καλεί σε μονομαχία τον πρωθυπουργό αλλά αυτός είναι… δειλός και δεν ανταποκρίνεται.
Αφού ξεκίνησε την ομιλία του από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού με κάποιες αναφορές στους… Τσιάπας, ξεκίνησε την επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού.
Κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για αλαζονεία, ψέματα και «απροκάλυπτο φλερτ με την ακροδεξιά».
Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «κοινοβουλευτικό λιποτάκτη», ο οποίος αποφεύγει το διάλογο που «στους διαρκείς μονολόγους και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ»
«Ποτέ άλλοτε η δεξιά παράταξη δεν παρουσίαζε τέτοια κατάντια» είπε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο για έλλειμμα πολιτικού λόγου, ψέματα, ύβρεις και απειλές.
Είδατε; Δίνει και συμβουλές στη δεξιά παράταξη ο κ. Τσίπρας.
«Προπαγανδίζει τη θεωρία των δύο άκρων, μήπως και η κουβέντα φύγει από τον κόλαφο του ΔΝΤ» είπε ο κ. Τσίπρας, ενώ αντέκρουσε το επιχείρημα του πρωθυπουργού ότι η ΝΔ είχε επισημάνει από το 2009 τα λάθη και τώρα «κοιτάζει μπροστά», επιχειρώντας να τα διορθώσει.
«Το μόνο που έχει λήξει είναι η σχέση του κ. Σαμαρά με τη συνέπεια» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι η εφαρμογή του λάθους συνεχίζεται και σήμερα και ότι η χώρα έχασε μοναδική ευκαιρία αναδιαπραγμάτευσης μετά τις εκλογές.
Ήταν τέτοιο το χτύπημα από την έκθεση του ΔΝΤ «που έχασε τη λογική του αν νομίζει ότι θα  επιβιώσει πολιτικά πατώντας στο σάπιο σανίδι του ρατσισμού και της ξενοφοβίας» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.
«Μας είπε χωρίς ντροπή ότι τη Χρυσή Αυγή την ενισχύει ο ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι «στους ακροδεξιούς μονολόγους του ο κ. Σαμαράς θριαμβεύει» αλλά φοβάται το διάλογο μήπως αποδειχτεί ότι το περίφημο «success story» είναι στην πραγματικότητα «disaster story» -μία ιστορία καταστροφής για τον ελληνικό λαό.
Σχετικά με τις αναφορές του πρωθυπουργού για τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ο κ. Σαμαράς δήλωσε στο Ελσίνκι ότι η Χρυσή Αυγή ενισχύεται από την κρίση.
«Σήμερα μας είπε ότι την ενισχύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος είναι στην κυβέρνηση και ποιος έχει ψηφίσει τα Μνημόνια; Ο ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε ο κ. Τσίπρας, ενώ για το μεταναστευτικό πρόβλημα διερωτήθηκε: «Ποιος διαπραγματεύεται το Δουβλίνο ΙΙΙ και γιατί δεν δέχεται τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνουν ταξιδιωτικά έγγραφα όλοι οι μετανάστες που το επιθυμούν και να εγκαθίστανται στις χώρες επιλογής τους; Ο ΣΥΡΙΖΑ ή η κυβέρνησή του;»

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου