ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Κλειστοί οι δήμοι σε όλη την Ελλάδα - Επίθεση στον Καμίνη

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα Δευτέρα οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας..
στο Δήμο Αθηναίων, ενώ για την ίδια ημέρα η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος της βάρδιας.
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων Βασίλης Πολυμερόπουλος, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες σε διαθεσιμότητα θα βγουν οι περίπου 3.700 Δημοτικοί Αστυνομικοί και οι 3.000 περίπου σχολικοί φύλακες.

 Κλειστοί οι Δήμοι
Μπορεί σήμερα οι δήμοι σε όλη τη χώρα να κατεβάζουν ρολά, αλλά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα είναι ανοιχτοί, λύνοντας τα χέρια πολλών εργαζόμενων γονιών.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τα σχέδια της κυβέρνησης όσον αφορά στην κινητικότητα (όπως η μετακίνηση χιλιάδων δημοτικών αστυνομικών στην Αστυνομία) και τις απολύσεις στο Δημόσιο.
Κλειστός και ο Δήμος Γρεβενών
Σε συνέχεια της απόφασης που λήφθηκε την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013, από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης για την κινητικότητα των δημοτικών υπαλλήλων, σύμφωνα με την οποία όλοι οι δήμοι της χώρας θα παραμείνουν κλειστοί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου - με εξαίρεση τις κοινωνικό - προνοιακές δομές - γίνεται γνωστό ότι  και ο Δήμος Γρεβενών, δεν θα λειτουργήσει την  Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013.


Επίθεση στον Καμίνη

Επίθεση, πιθανότατα από ομάδα συγκεντρωμένων εργαζόμενων στην Τοποική Αυτοδιοίκηση, καταγέλλει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποχωρώντας από την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για να αποφασίσει με ποιους τρόπους θα αντιδράσει ενάντια στα μέτρα κινητικότητας που προωθεί η κυβέρνηση το δήμαρχο πλησίασαν άγνωστοι, του επιτέθηκαν φραστικά ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι έχει δεχθεί και χτυπήματα και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ προκλήθηκαν και φθορές στο αυτοκίνητό του.

Έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς μερικές εκατοντάδες δημοτικών υπαλλήλων, που διαμαρτύρονται για την ένταξή τους στο καθεστώς κινητικότητας.

 

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ....ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή