ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Αυτή είναι η τηλεοπτική παραγωγός που συνελήφθη στη Γλυφάδα για διακίνηση κοκαΐνης

sisi-minadakiΗ 44χρονη τηλεοπτική παραγωγός που συνελήφθη στη Γλυφάδα μαζί με τον Βρετανό σύντροφό της για διακίνηση κοκαϊνης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι η..
Σίσσυ Μηναδάκη.
Την πρόδωσε ο πολυτελής τρόπος ζωής που έκανε τα τρία τελευταία τρία χρόνια (στη φωτογραφία ποζάρει δίπλα σε μια Bugatti) τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της.
Η Σκότλαντ Γιαρντ αναζητούσε από τον περασμένο Νοέμβριο την 44χρονη και τον Βρετανό σύντροφό της, Κέβιν Στίβεν Χάνλεϊ, ο οποίος ήταν ο υπαρχηγός μεγάλου κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών στη Βρετανία, με δεσμούς με το καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας. Το ζευγάρι συνελήφθη σε καφετέρια της Γλυφάδας, όπου πήγαν για να παρακολουθήσουν αγώνα ράγκμπι.
Παρά την συχνή αλλαγή σπιτιών και κινητών τηλεφώνων και τα ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας που ακολουθούσαν, οι αστυνομικοί της Μονάδας Σοβαρών Εγκλημάτων τους είχαν εντοπίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα (σύμφωνα με το star.gr), από τον περασμένο Απρίλιο.
Εις βάρος της Σίσσυς Μηναδάκη και του συντρόφου της είχαν εκδοθεί δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο. Ο σύντροφος της γνωστής τηλεοπτικής παραγωγού κατηγορείται για την εισαγωγή και διακίνηση δύο τόνων κοκαΐνης, ινδικής κάνναβης και αμφεταμινών, όπως επίσης και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος για ποσά που έφταναν ακόμα και τα 2,4 εκατ. λίρες...
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου