ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ο Χρ. Παπουτσής, εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα !!!

Πριν μερικούς μήνες ο ορισμός του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα, Βαγγέλη Παπαχρήστου στη θέση του;;
αντιπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, είχε προκαλέσει έκπληξη. Ένας Πασόκος επελέγη από τον Σαμαρά, είχαν πει και δεν ήταν λίγοι όσοι υποστήριζαν ότι ο πρωθυπουργός κάνει την υπέρβαση και δεν αποκλείει ούτε πολιτικούς του αντιπάλους.
Όμως, η ανακοίνωση της είδησης ότι αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα ορίζεται ο πρώην υπουργός, Χρήστος Παπουτσής, δεν χωνεύεται εύκολα.
Κατ’ αρχάς πρόκειται για μια θέση που υπάρχει για να υπάρχει. Υποτίθεται ότι είναι ο σύνδεσμος μεταξύ μιας χώρας και της Παγκόσμιας Τράπεζας ώστε να βελτιωθεί το επενδυτικό περιβάλλον και… πράσινα άλογα. H αλήθεια πάντως είναι πως πρόκειται για χαμηλόμισθη θέση και ο κ. Παπουτσής αντικαθιστά τον κ. Πολιτάκη, παγκοσμίως άγνωστο.
Όμως, ο ορισμός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, κατά γενική ομολογία αποτυχημένου απ’ όπου κι αν πέρασε, δε χωνεύεται εύκολα. Ο υπουργός του «θα μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο» όταν ναυάγησε το Σάμινα, άνθρωπος όλων των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ, και του Σημίτη και του Παπανδρέου. Θέλησε να διεκδικήσει την αρχηγία του κόμματος αλλά δεν συμπλήρωσε τις απαραίτητες ψήφους προκειμένου να κατέβει υποψήφιος. Και φυσικά τον περασμένο Μάιο ο κόσμος τον οδήγησε στο πολιτικό χρονοντούλαπο.
Ξαφνικά έχουμε τη νεκρανάσταση του κ. Παπουτσή με δικομματική σφραγίδα. Τα συμπεράσματα για την επιλογή του δικά σας. Προφανώς πρόκειται για… οργανωμένο σχέδιο «άλωσης» των διεθνών οργανισμών και φορέων από… επιτυχημένους Πασόκους.
Ή μήπως αργά αλλά σταθερά η Νέα Δημοκρατία «σβήνει» από το χάρτη το ΠΑΣΟΚ.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου