ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σύγκρουση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σε θρίλερ με πολλές υπόγειες συγκρούσεις και με φήμες για παραίτηση της επικεφαλής του ΤΧΣ, κ. Σακελλαρίου, εξελίσσεται η υπόθεση της πώλησης του..
Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προσφορές κατέθεσαν οι Eurobank, Alpha, Εθνική αλλά και η Γενική εκ μέρους του ομίλου Πειραιώς. Πηγές της αγοράς, ωστόσο, λένε ότι πρόκειται για προσφορές στα χαρτιά αφού πιθανότατα προσφέρουν μαζί με μετοχές και αντάλλαγμα σε μετρητά. Κάτι που θεωρείται έξω από τα κριτήρια που άλλαξε το ΤΧΣ. Συγκριμένα, το Ταμείο φέρεται να ενημέρωσε τις τράπεζες ότι οι προσφορές τους πρέπει να είναι μόνο μετοχές κι όχι ο συνδυασμός με μετρητά, κάτι που οι δύο δεν μπορούσαν να κάνουν αυτή τη στιγμή, δεν μπορούν δηλαδή να υποβάλουν προσφορά μόνο με μετοχές.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, λένε γνώστες της αγοράς, το ΤΤ θα περάσει στον έλεγχο της Eurobank Η κατάθεση προσφορών για το ΤΤ έληξε στις 7 το απόγευμα σήμερα, αλλά όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι προκρίνεται η Eurobank η οποία βρίσκεται στον έλεγχο του ΤΧΣ, όπως φυσικά και το ΤΤ.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου