ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η Ζέτα Δούκα βρίσκει… γιατρειά σους απέναντι!

Είναι από τις πιο καλές ηθοποιούς, ενώ παράλληλα έχει αποδείξει ότι διαθέτει ικανότητες και στην παρουσίαση εκπομπών..


Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα που μπορεί πέρυσι να μην συμμετείχε σε κάποιο σήριαλ ως ηθοποιός λόγω των δυσάρεστων εξελίξεων με τους «Βασιλιάδες» στο MEGA, αλλά τελικά παρουσίασε την εκπομπή «Alpha Check Up» στον ALPHA.

Η ιατρικής θεματολογίας εκπομπή κατάφερε να κερδίσει αρκετούς τηλεθεατές, αλλά λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας δεν μπορούν από τώρα να απαντήσουν αν η εκπομπή θα βγει στον αέρα και την επόμενη σεζόν.

Έλα όμως, που η Ζέτα Δούκα, ιδιαίτερα μετά τα όσα συνέβησαν στους «Βασιλιάδες» αποφάσισε όπως φαίνεται να μην αφήσει την εκπομπή να μπει στον… πάγο, αλλά αναζήτησε άλλη φιλόξενη τηλεοπτική στέγη. Κι όπως φαίνεται, την βρήκε…!
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η συνάντηση πήγε πολύ καλά και έτσι, όπως όλα δείχνουν η εκπομπή την επόμενη σεζόν θα μετονομαστεί σε… «ΣΚΑΪ CheckUp».

Μάλιστα στη συνάντηση που έγινε αναφέρθηκαν και πολλές αλλαγές που θέλουν και οι δύο πλευρές να κάνουν στην εκπομπή, ώστε να βγει την επόμενη σεζόν ανανεωμένη. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν η εκπομπή όχι μόνο δεν θα σταματήσει, αλλά θα βγει και πιο προσεγμένη. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, δεν αποκλείεται η Ζέτα Δούκα με τον Όμιλο ΣΚΑΪ να μην… περιοριστούν μόνο στην ιατρική τηλεοπτική εκπομπή, αλλά μπορεί να υπάρξει κι άλλο πλαίσιο συνεργασίας.

Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου