ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Χρυσό μετάλλιο για τον Μεγαλέξανδρο Γρεβενών από την Χριστίνα Παπανικολάου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

http://www.star-fm.gr/wp-content/uploads/2013/07/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%82.jpgΤο πρώτο χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα για τον Αθλητικό Σύλλογο Γρεβενών «Μεγαλέξανδρο», πέτυχε η..
κολυμβήτρια Χριστίνα Παπανικολάου στα 50 μέτρα πρόσθιο στην κατηγορία νεανίδων όπου αγωνίσθηκε την Πέμπτη (25/6), με χρόνο 34 δευτερόλεπτα και 70 εκατοστά .
Είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη αθλήτρια ανεβαίνει στο βάθρο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί η τρίτη θέση που κατέκτησε ως μικρή κορασίδα στους Πανελλήνιους αγώνες 2010-11 που έγιναν στο Περιστέρι, και η δεύτερη θέση στους Πανελλήνιους 2011-12 που έγιναν στο Μαρούσι στην κατηγορία κορασίδων.

Φέτος ήταν η τρίτη και… καλύτερη.

Πολύ ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, δήλωσε ο προπονητής του Μεγαλεξάνδρου Δημήτρης Ζαψαλής που μίλησε στο Star-fm.gr: «Η σημερινή είναι η μεγαλύτερη διάκριση που πέτυχε ποτέ ο Σύλλογός μας σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Βλέπω να ανταμείβονται οι κόποι μας όλων των χρόνων, παρά το ότι το Κολυμβητήριο Γρεβενών λειτούργησε φέτος μόνο τρεις μήνες. Συγχαρητήρια σε όλους.» ...
Περισσότερα στο Star-fm.gr ΕΔΩ

1 σχόλιο: