ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η ΝΔ αποδοκιμάζει την δήλωση Πολύδωρα για την Χρυσή Αυγή

Την καρδάρα με το γάλα, επιδιώκουν να χύσουν ορισμένοι. Φυγόμυαλους να τους πεις; Δυσαρεστημένους γιατί θεωρούν εαυτούς ανώτερους;..
«Στημένους» από κάποιους που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα; Ή απλά δεν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους;

Μία ημέρα από το προσκλητήριο συστράτευσης από τον Αντώνη Σαμαρά. Μία ημέρα από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός έκανε το πρώτο βήμα για να αλλάξουν όλα στο πολιτικό σκηνικό. Και λίγες ώρες από την επιστροφή των κ. Μαρκόπουλου και Σολδάτου ο Βύρων Πολύδωρας έριξε τη βόμβα του. Να συνεργαστεί η ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή, είπε, ασχέτως αν αργότερα έκανε μια μικρή…. οπισθοχώρηση λέγοντας ότι εννοούσε να κάνουν μέτωπο τα δύο κόμματα κατά της τρόικας. Αλλά λόγια ν’ αγαπιόμαστε δηλαδή. Μάλιστα, μόλις την Κυριακή ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή και είχε μιλήσει για νεοναζιστές. Άλλωστε, όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Αντώνης Σαμαράς δε διστάζει να διαφοροποιηθεί από τους ακροδεξιούς φασίστες του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου.

«Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πώς να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Χρυσή Αυγή, έλεος, είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πώς να σας το πω καθαρά, εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα» ανέφερε αρχικά ο Βύρων Πολύδωρας για να δεχθεί τη διευκρινιστική ερώτηση του δημοσιογράφου που προκάλεσε την απάντησή του που βάζει «μπουρλότο» στο πολιτικό σκηνικό.

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με τη Χρυσή Αυγή;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο κ. Πολύδωρας απάντησε:«Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για τη Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του συντάγματος της Βαϊμάρης.

Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορίας του συνταγματικού δικαίου;

Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάστασή μας;».

Ασφαλώς η ΝΔ τον άδειασε, άσχετα αν κάποιοι, ειδικά στο Mega διαπίστωσαν ότι η αντίδρασή της ήταν «χλιαρή». Τι ήθελαν δηλαδή. Να πλακώσει στο ξύλο η Ασημακοπούλου τον Πολύδωρα για να ικανοποιηθούν;

“Περίεργη δήλωση…“, χαρακτήρισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ BHMA FM ο βουλευτής του κόμματος Βύρων Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή.

«Γιατί είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί», τόνισε η κα Ασημακοπούλου.

Εν πάση περιπτώσει, αν ο κάθε βουλευτής ή ο κάθε πικραμένος έχει άποψη, ας την κρατήσει για τον εαυτό του. Ας μη δίνει πάσες στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει μαγκιές κι ας μη δημιουργεί πρόβλημα σε χρονική στιγμή που υπάρχει ένα προσκλητήριο συστράτευσης.

Και στο κάτω – κάτω ισχύει και για τον κ. Πολύδωρα ότι και για τους υπόλοιπους. Εδώ ο κόσμος χάνεται κι αυτοί… αρμενίζουν.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου