ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου για την τρύπα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

Μια ακόμη συνάντηση είχαν χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο μεγάλος του… αντίπαλος, Γιώργος Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών..
Αρχικά άφησαν να διαρρεύσει ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα έχει την… τύχη να συζητήσει με τον πρώην πρωθυπουργό θέματα εξωτερικής πολιτικής. Αν μη τι άλλο αυτό προκαλεί γέλιο και από μόνο του. Τι να πει ο ΓΑΠ για την εξωτερική πολιτική; Είναι σα να καλεί ο Στουρνάρας τον Παπακωνσταντίνου να τον ρωτήσει πώς βουλιάζεις μια χώρα. Ο κ. Παπανδρέου έχει «εμπειρία» από την οικονομία και θα έχει να πει πολλά, τώρα που βρέθηκε και στην Αθήνα. Αλλωστε σπάνια τον βρίσκεις στην Ελλάδα αφού είναι… global και δίνει σε πολλές χώρες τα φώτα του.

Εν πάση περιπτώσει, τελικά η συνάντηση έγινε για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και μάλλον δεν θα μας φωτίσουν ιδιαίτερα. Δηλαδή, προσπαθούν οι δύο να βρουν μια μέση λύση για την απίστευτη μαύρη τρύπα στο κόμμα, τρύπα που δημιουργήθηκε από τις σπατάλες της προηγούμενης περιόδου με τα πολυτελή γραφεία και τα γυμναστήρια με τις σάουνες. Η έκθεση των ελεγκτικών εταιρειών για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ σίγουρα αποδίδει ευθύνες διαχρονικά σε όσους διαχειρίστηκαν χρηματοδοτήσεις και άλλες περίεργες χορηγίες. Και κάποιος θα πρέπει να απαντήσει «που πήγαν τα λεφτά».

Βεβαίως, απαντήσεις δε θα πάρουμε και κάποια «μαϊμουδιά» θα σκαρφιστούν ώστε να μη διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου