ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η μισή Ελλάδα βλέπει το… επαναστατικό πρόγραμμα της ΕΡΤ κι η Αθήνα κοιμάται

Για την υπόθεση της ΕΡΤ, πώς έκλεισε, γιατί και ο τρόπος με τον οποίο επελέγη το μαύρο, έχουν καταναλωθεί άπειρες ώρες. Καθένας έχει μια άποψη σεβαστή αλλά..
πάμε παρακάτω και λέμε το εξής.
Σχεδόν 1,5 μήνας από τότε που η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ κι αυτή συνεχίζει να λειτουργεί. Όχι ως Δημόσια Τηλεόραση, όπως ανέβηκε πριν μερικές μέρες στις οθόνες μας με Γεωργία Βασιλειάδου και ντοκιμαντέρ. Μιλάμε για την πραγματική ΕΡΤ, αυτή που ελέγχουν οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ και την οποία έχουν μετατρέψει σε κανάλι αυτοδιαχειριζόμενο το οποίο κάθε μέρα συκοφαντεί την κυβέρνηση.
Δεν ξέρουμε αν οι «κοιμισμένοι» των Αθηνών έχουν καταλάβει τίποτε, αλλά η ΕΡΤ των απολυμένων εργαζόμενων λειτουργεί κανονικά. Από τη Λαμία και πάνω όλοι βλέπουν κανονικά ΕΡΤ, ΝΕΤ και ΕΡΤ-3, σαν μην έχει γίνει τίποτε. Με κανονικές ειδήσεις αλλά και με όλο το πρόγραμμα του «αγώνα» των απολυμένων. Με ζωντανές μεταδόσεις των συναυλιών συμπαράστασης, με το ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου από την ημέρα ανακοίνωσης του «λουκέτου», με εικόνες από φτωχούς ανθρώπους να ζητιανεύουν στους δρόμους, με πολίτες και εργαζόμενους μέσα από το Ραδιομέγαρο να τραγουδάνε «Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις» και «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ».
Με τίτλους στις οθόνες όπως «το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας», «34η ημέρα από τότε που το ΣτΕ είπε να ανοίξει ξανά η ΕΡΤ» ή ακόμη με αγωνιστικά συνθήματα όπως «φιμώνουν τη Δημοκρατία» και άλλα τέτοια.
Η μισή Ελλάδα βλέπει το… επαναστατικό πρόγραμμα της ΕΡΤ κι εμείς στην Αθήνα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Κανονική πλύση εγκεφάλου στη μισή Ελλάδα με τα μηχανήματα που ανήκουν στο δημόσιο αλλά στην πρωτεύουσα «αγρόν αγοράζουν».
Ξέρει άραγε ο πολυπράγμων Παντελής Καψής ότι π.χ. στο Βόλο οι πολίτες βλέπουν κανονικά την ΕΡΤ και διαμορφώνουν την άποψη ότι κάποια «Χούντα» που κυβερνά επέβαλε το κλείσιμο του καναλιού; Ξέρει ότι από την κατάληψη της Μεσογείων, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη μεταδίδεται πρόγραμμα που κατά κύριο λόγο συκοφαντεί την κυβέρνηση για την απόφαση που πήρε; Κι ενώ στην Αθήνα νομίζουμε ότι έκλεισε η ΕΡΤ και δεν άνοιξε ρουθούνι στο μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης Ελλάδας βρίζουν το Σαμαρά, τον Κεδίκογλου και όλη την κυβέρνηση επειδή «φίμωσε» τη δημοκρατία.
Επί 1,5 μήνα τώρα βλέπουν κόκκινες σημαίες να κυματίζουν, δακρυσμένους εργαζόμενους να ουρλιάζουν, ακούνε διάφορες απόψεις ειδικών, ηθοποιών, ανθρώπων της Τέχνης και των Γραμμάτων, αλλά και ξένων να καταδικάζουν την κυβερνητική απόφαση.
Και στην Αθήνα τι κάνουν; Με τον αραμπά τους. Έφτιαξαν ένα υποτιθέμενο κανάλι που θυμίζει ΥΕΝΕΔ, ψήφισαν το νόμο και από Δευτέρα λένε ότι θα κάνουν προκηρύξεις για προσλήψεις. Μα πώς θα το κάνουν όταν από το… Πολυτεχνείο της Μεσογείων βγαίνει πρόγραμμα που βλέπει η μισή Ελλάδα; Έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει; Τους έχει ενημερώσει κανείς;
Πολύ φοβούμαστε πως όχι, και θα πάμε έτσι όλο το καλοκαίρι. Θα ξεκινήσουν και οι κυβερνητικοί βουλευτές για τους τόπους καταγωγής τους κι εκεί θα δουν κανονικά να εκπέμπει η ΕΡΤ και οι πολίτες να τους βρίζουν.
Το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου