ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Public Issue: Προβάδισμα 1% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Γενικά αρνητικό είναι στο Βαρόμετρο του ΣΚΑΪ και της Public Issue το «αποτύπωμα» του..
κυβερνητικού ανασχηματισμού της 24ης Ιουνίου στην πλειονότητα της κοινής γνώμης. Η εντύπωση από τον ανασχηματισμό είναι αρνητική σε ποσοστό 52%, ουδέτερη σε 25%, και γενικά θετική σε ποσοστό 23%.
Σημειώνεται ότι με την πάροδο του χρόνου μειώνεται σταθερά ο θετικός αντίκτυπος των κυβερνητικών ανασχηματισμών στην κοινή γνώμη, με θετική εντύπωση το Φεβρουάριο του 2006 να σχηματίζει το 44% (13% αρνητική), τον Ιανουάριο του 2009 το 39% (23% αρνητική εντύπωση) και τον Ιούλιο του 2013 μόλις το 23% (52% αρνητική).
Η πλειονότητα των ερωτηθέντων θεωρούν ότι δεν υφίσταται ανάγκη προκήρυξης πρόωρων εκλογών, αλλά παράλληλα πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, με το ποσοστό αυτών που εκτιμούν ότι οι εργασιακές διενέξεις το επόμενο τρίμηνο θα ενταθούν να αυξάνεται εκ νέου συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα μετά και το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Στην εκλογική επιρροή το Βαρόμετρο δίνει προβάδισμα 1% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με τρίτο κόμμα να παραμένει, παρά τη μικρή πτώση συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα, η ΧΑ. Παράλληλα, η ΔΗΜΑΡ μετά την αποχώρηση της από την κυβέρνηση εμφανίζεται να δίνει μάχη για να μπει στη Βουλή με τα ποσοστά της να υποχωρούν στο 3%, και με τον Φώτη Κουβέλη να εισπράττει τη μεγαλύτερη φθορά σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών με μείωση της δημοτικότητάς του σε ποσοστό 8%..
Αναλυτικά ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου