ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τι λένε Τα Ζώδια της Πέμπτης 1 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4) Κριέ, αφού το ξέρεις πως όποιος/α μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες, μην κάθεσαι και ασχολείσαι σήμερα με προβλήματα που δεν είναι δικά σου!.
Όσοι έχουν μπλέξει, ας ξεμπλέξουν μόνοι τους!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5) Η συνταγή της ημέρας είναι: εργασία με συνέπεια και ρεαλιστική επικοινωνία, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ανασφαλής σχετικά με το αποτέλεσμα της εργασίας σου ή με το αν ο/η άλλος/η που θες να του/της μιλήσεις ενδιαφέρεται για εσένα ή απλά περνά το χρόνο του/της.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6) Δίδυμε, ξεκινάς καλά σήμερα. Ενέργεια, δυναμισμό, διάθεση έχεις. Μόνο μην τα εξαντλήσεις όλα αυτά μέσα στον χώρο εργασίας σου. Κρίμα δεν είναι;
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7) Στην πρώτη προσέγγιση θα εμφανίζεσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/η και συγκροτημένος/η στους γύρω σου. Θα μιλάς με προσοχή, θα ακούς με ενδιαφέρον, θα συμμετέχεις σε συζητήσεις. Εσωτερικά όμως κοχλάζει ένας ανάμικτος ζωμός από ανασφάλεια και ανικανοποίητους πόθους που φλογίζεται συνεχώς από αναμνήσεις (ναι, ναι, πάλι αυτές...). Ας ελπίσουμε ότι απλώς θα έχεις ταραγμένο ύπνο και δεν θα σε πάρει εντελώς από κάτω.
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8) Λέοντα, βγαίνουμε έξω για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα μας κι όχι για να γυρίζουμε πίσω σ' αυτά συζητώντας άσκοπα σαν τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Σύμφωνοι;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9) Παρθένε, πόσες φορές πρέπει να επαναλάβουμε πως, όσο περισσότερο πρόθυμος/η δείχνεις να μπαλώνεις τρύπες άλλων, τόσο πιο πολύ θα σ' εκμεταλλεύονται. Κοίτα τη δουλειά σου κι άσε τους άλλους/τις άλλες να κουρεύονται!
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10) Το ξέρω αυτό το βλέμμα. Το παίρνεις συχνά τελευταία, κάθε φορά που σκέφτεσαι αν έχει κάποιο νόημα όλη αυτή η προσπάθεια να διατηρείς μια στοιχειώδη αλληλεπίδραση με τους φίλους σου (που δεν γεμίζει και τόσο τις συναισθηματικές μπαταρίες σου) ενώ συνεχίζεις νʼ αποζητάς έναν έρωτα με τη χάρη και την φρεσκάδα του παρελθόντος (είτε είσαι σε σχέση είτε όχι). Περπατάς σε επικίνδυνα μονοπάτια. Πρόσεχε.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11) Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να κάνεις το χατίρι του/της συντρόφου σου και να διασκεδάσετε εκεί που θέλει εκείνος/η... 2)... χωρίς έπειτα στο σπίτι να τον τιμωρήσεις με λάντζα μιας εβδομάδας... 3)... ή να του/της στερήσεις το σεξ σου. Και απαγορεύεται: Να βρεις τον/την πρώτο/η τυχαίο/α που θα βρεις και να ζήσεις όλο αυτό το σενάριο!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12) Όταν η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στους/στις λίγους/ες που αποκαλείς φίλους/ες και να μην σκορπίζεσαι αριστερά και δεξιά σε τυχαίες εξόδους και παρέες, τότε δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι πλήρης.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1) Αιγόκερε, γιατί πάντα πρέπει να επιλέγεις ή να είσαι επικοινωνιακός/η, φιλικός/η και πρόσχαρος/η ή να γίνεσαι το πιο σκληρό καρύδι του κόσμου και να μην σπας με τίποτα. Μια στοιχειώδης ισορροπία θα σε έσωνε σήμερα από πολύ ένταση...
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2) Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να συμπεριφέρεσαι σαν τίγκα στην ορμόνη έφηβος/η με όλους, ακόμη και τα παιδιά σου ή τους γονείς σου, 2) Να μην θες ούτε να σκεφτείς την προοπτική των δουλειών στο σπίτι, 3) Αν είσαι ερωτευμένος/η να το λες, να το δείχνεις, να ουρλιάζεις. Και απαγορεύονται: Ξενέρωτες φοβίες, ανούσιες διαμάχες, υποχωρήσεις που καταστρέφουν τη διάθεση σου.
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3) Δεν σου φταίει κανείς αν δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου, αν από σήμερα κιόλας προσπαθείς να βοηθήσεις τους πάντες (συναδέλφους, σύντροφο, συγγενείς) να ανέβουν ψυχολογικά. Αφοσιώσου σʼ εσένα! Δεν το αξίζεις στην τελική;
stardome.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου