ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Πανσέληνος Αυγούστου 2013 στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Άλλη μία Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου πραγματοποιείται τον ίδιο μήνα, σήμερα  21/8 και συγκεκριμένα στις 28 μοίρες του Υδροχόου...
Αυτή η υμνημένη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος που κανείς δεν αντιστέκεται στη λάγνα επιρροή της, παρακινεί για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα μέσα από την αντίθεση με τον Ερμή, διογκώνοντας τις απαιτήσεις και βάζοντας ψηλότερα τον πήχη των επιθυμιών μας.
Επηρεάζει περισσότερο Λέοντες, Υδροχόους, Σκορπιούς και Ταύρους του τρίτου δεκαήμερου, οι οποίοι διχάζονται ανάμεσα σε συγκεκριμένες σκέψεις και επιλογές.
Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου με ωροσκόπο στο Λέοντα, δεν είναι να συμβιβαστούμε με υποσχέσεις και επιβεβαιώσεις, αλλά να εκφράσουμε ανοικτά τις σκέψεις μας, οι οποίες δεν είναι διατεθειμένες να υποκύψουν σε άλλοθι και δικαιολογίες.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεστε πώς ήρθε η στιγμή να ξαμολήσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα που σας εξάπτουν, ζητώντας εξηγήσεις από τον φιλικό σας περίγυρο. Λέτε πολλά και κάνετε ακόμα περισσότερα προκειμένου να δρομολογήσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση. Το ίδιο όμως μπορεί να καλεστείτε να κάνετε και εσείς, απαντώντας με τη σειρά σας σε αυτούς. Η κοινωνική σας ζωή μοιάζει με πλανόδιους μουσικούς σε πανηγύρια, που αποθεώνονται. Διασκεδάστε όσο μπορείτε αλλά μη δώσετε περισσότερα από όσα επιθυμείτε να λάβετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Το καλοκαίρι προχωρά προς το τέλος του και η ανασφάλεια χτυπάει το τζάμι του μυαλού σας σαν τις πρώτες ψιχάλες της βροχής. Κοιτάτε τη λάμψη του φεγγαριού και σχηματίζετε εικόνες για την πορεία των επαγγελματικών σας, η οποία σας διασφαλίζει και τον οικονομικό σας καθησυχασμό. Σε αυτή την Πανσέληνο οργανώνετε τη σκέψη σας ή κάνετε συζητήσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, προκειμένου να κατοχυρωθείτε όσο το δυνατόν πιο πολύ. Προσοχή στα μεγάλα λόγια που εντυπωσιάζουν, αλλά δεν εγγυώνται το ποθητό αποτέλεσμα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κοιτώντας αυτή την Πανσέληνο, υπόσχεστε στον εαυτό σας πως δεν θα επιτρέψετε να γυρίσετε στην καθημερινότητα, αν πρώτα δεν εξαντληθείτε από την καλοκαιρινή έκσταση. Σκέφτεστε πως οι διακοπές σας δεν έχουν τελειώσει, ξεφυλλίζετε ακόμα βιβλία με μακρινούς προορισμούς και δεν υποφέρετε τη ρουτίνα. Πολλοί σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο, ακόμα και ένα κανό, προκειμένου να δώσετε παράταση στην περιπετειώδη σας τάση. Η επικοινωνιακή σας διάθεση δεν σταματά πουθενά, ακόμα και αν γίνετε ναυαγοί των ονείρων σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ..

H συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου