ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Χοντρό βρισίδι των Active Member στον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ

Τα μεγάλα μαχαίρια έχουν αρχίσει να βγαίνουν μεταξύ καλλιτεχνών ή δημοσιογράφων και του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο»..
Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Β.d.Foxmoor των Active Member που επιτέθηκε εναντίον του 105.5 Στο Κόκκινο για μία συναυλία του συγκροτήματος στη Ραφήνα και στην οποία χορηγός ήταν ο ραδιοσταθμός. Οι Active Member κατηγορούν τον «Κόκκινο» ότι θα έπρεπε ως σταθμός να τους είχε ενημερώσει ότι είναι χορηγοί επικοινωνίας στη σειρά συναυλιών στο Stage Musicafe της Ραφήνας, καθώς όπως σημειώνουν «είναι γνωστή η εχθρική σχέση που έχουν με χορηγούς και κόμματα».
Β.d.foxmoor

Τελικά η ξεφτίλα δεν έχει όρια. (σχετικά με τη συναυλία στη Ραφήνα) Όταν μας πήρε ο τύπος που έχει τη μουσική σκηνή “Αυλαία”και μας είπε ότι είναι υπεύθυνος για τα live που γίνονται στο stage στη Ραφήνα και μας ζήτησε να παίξουμε του είπαμε ναι. Φυσικά αυτός ξέρει μιας και συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια τα βίτσια μας όλα (για τους χορηγούς, τα κόμματα κλπ). Σήμερα λοιπόν το πρωί μου έστειλε ένα παιδί μια διαφήμιση που έγραφε ότι τη συναυλία τη κάνει το Κόκκινο fm και είναι σε μια σειρά συναυλιών που διοργανώνει εκεί στο μαγαζί. Απ’ ότι καταλαβαίνετε η συναυλία δε θα γίνει και αυτή τη φορά δε θα το αφήσουμε έτσι, θα κινηθούμε νομικά (να μου πεις και κάτι έγινε αφού αυτά τα …. έχουν παντού άκρες). Δε πειράζει, έτσι για το γαμώτο θα το κάνουμε. θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση από κάποιον που είναι πιο ήρεμος (μιας κι αν τους είχα τώρα κοντά θα τους ….το σπίτι γι αρχή). Και φυσικά θα το κάνουμε γνωστό όπου μπορούμε γιατί ποιά η ξεφτίλα δεν έχει κανένα όριο. Τέλος, πως περιμένατε ρε εσείς από το κόκκινο ότι θα δεχτούμε κάτι τέτοιο, δε σας έφτανε η χυλόπιτα που φάγατε στο τεχνόπολις τον Ιούνιο, ούτε τ’ αμέτρητα όχι τόσα χρόνια στα φεστιβάλ σας. Το χειρότερο για σας … είναι ότι ούτε οι φασίστες δεν έχουν τέτοια λογική, ακόμα κι αυτοί θα ρώταγαν η θα έβαζαν τους δικούς τους. Μιλάμε για τέτοια ξεφτίλα. Αλλά όλοι σας το ίδιο σχολείο έχετε τελειώσει, από το ίδιο σχολείο αποφοιτούσατε μέχρι το ’90. Ας κάνουν το κόπο οι δικοί μας να ενημερώσουνε όσους μπορούν ότι δε θα γίνει το αποψινό και για ποιο λόγο.
Πως απαντάει ο σταθμός
Απάντηση του 105,5 Στο Κόκκινο στους Active Member με αφορμή τις ανεξήγητες κατηγορίες που μας εκτόξευσαν μετά την ακύρωση από μέρους τους της συναυλίας που είχε προγραμματιστεί για αύριο στο Stage Musicafe της Ραφήνας:
1. Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο χορηγεί κάθε χρόνο μια σειρά συναυλιών στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δραστηριότητας.
2. Οι Active Member μας κατηγορούν ότι θα έπρεπε ως σταθμός να τους είχαμε ενημερώσει ότι είμαστε χορηγοί επικοινωνίας στη σειρά συναυλιών στο Stage Musicafe της Ραφήνας, γιατί σημειώνουν ότι είναι γνωστή η εχθρική σχέση που έχουν με χορηγούς και κόμματα.
3. Κανείς χορηγός δεν ενημερώνει τους καλλιτέχνες αυτή είναι υπόθεση του διοργανωτή.
4. Κανείς από τους δημοσιογράφους και τους παραγωγούς μας δε θα μπορούσε να φανταστεί αυτήν την αντίδραση από τη στιγμή που οι Active Member ουδέποτε αρνήθηκαν να φιλοξενηθούν οι ίδιοι, τα τραγούδια τους και οι ιδέες τους στο σταθμό μας.
Όσο για την ακύρωση της συναυλίας της Τεχνόπολης ουδέποτε το εκλάβαμε ως χυλόπιτα αφού ο λόγος που επικαλέστηκαν ήταν ασθένεια φιλικού προσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου