ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Γιατί δεν ελέγχουν ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και καλλιτέχνες;

Δεν ξέρουμε αν είναι επικοινωνιακή τακτική ή θέμα με ουσία και πολύ ψωμί, κάθε καλοκαίρι η εκάστοτε κυβέρνηση και το ΣΔΟΕ..
να ανακαλύπτουν το όργιο της διαφθοράς στο χώρο της λεγόμενης νύχτας και των μπουζουκομάγαζων που μετακομίζουν στις παραλίες. Όμως, αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή με τις «αποκαλύψεις» που βγαίνουν καθημερινά, τότε θα τους σιχαθεί ο κόσμος που βλέπει να δίνονται συνεχώς υποσχέσεις για πάταξη της φοροδιαφυγής και τίποτε τελικά να μη συμβαίνει.

Μετά τις περιπέτειες του Ρέμου στη Μύκονο και του Κιάμου στη Χαλκιδική, νέο κρούσμα απίστευτης φοροδιαφυγής αποκαλύφθηκε στην Αλεξανδρούπολη όταν σε εκδήλωση που έγινε με τη συμμετοχή του «καλού παιδιού» της πίστας, Γιάννη Πλούταρχου, οι υπεύθυνοι είχαν… ξεχάσει να θεωρήσουν τα εισιτήρια. Βρέθηκαν 1.000 αθεώρητα εισιτήρια γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του προέδρου του Αθλητικού Σωματείου, ως υπόπτου φοροδιαφυγής.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της πόλης «Φώτης Κοσμάς» και η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ. Στασινόπουλος: «Θα ελέγξουμε το συμφωνητικό. Θα δούμε αν είχε κατατεθεί στην εφορία και αν ήταν πραγματικό».

Ακόμη και τα σωματεία, λοιπόν, που έχουν πιο… φιλανθρωπικό χαρακτήρα, φοροδιαφεύγουν ασύστολα κοροϊδεύοντας το ελληνικό κράτος. Ωστόσο, κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, προφανώς επειδή τέτοιες ειδήσεις τον Αύγουστο «πουλάνε». Όμως, είναι απλά το θερινό επεισόδιο του χειμερινού σήριαλ που παίζεται εδώ και χρόνια στις πίστες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων. Απλά οι ιδιοκτήτες των… πολιτιστικών κέντρων που έλεγε και ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, και οι καλλιτέχνες μετακομίζουν και φτιάχνουν τραπέζια και πίστες πάνω στο κύμα.

Αυτό που δεν αλλάζει είναι η απίστευτη φοροδιαφυγή η οποία γίνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους ενώ και οι ίδιοι ελεγκτές προσπαθούν να κάνουν ελέγχους χωρίς αποτέλεσμα.

Ποιος άραγε αγνοεί ότι υπάρχουν νυχτοκάματα που κάποτε ξεπερνούσαν και τις 100.000 ευρώ; Πόσα δηλώνονται στην εφορία; Το πολύ ένα χιλιάρικο με τους περισσότερους τραγουδιστές να «πεινάνε» αφού τα έσοδά τους, αυτά που δηλώνουν βέβαια, να είναι ελάχιστα.

Ποιος αγνοεί ότι έρχονται καραβιές με γαρίφαλα χωρίς κανένα παραστατικό και πουλιούνται μέσα στα κέντρα αποφέροντας τεράστια έσοδα χωρίς να φορολογούνται; Βέβαια τα περισσότερα είναι κατ’ ευθείαν από τα νεκροταφεία, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

Μήπως αγνοούν οι διωκτικές αρχές ότι στη μία απόδειξη που κόβεται άλλες δέκα μένουν στην ταμειακή μηχανή;

Είναι δύσκολο να γίνουν έλεγχοι σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, άλλωστε, πίσω από αυτά πολλές φορές υπάρχουν κυκλώματα που απειλούν θεούς και δαίμονες ενώ πολλές φορές γίνονται και χρηματισμοί ώστε οι Ράμπο του ΣΔΟΕ να μην πλησιάζουν.

Όμως, η υποκρισία της πολιτείας έγκειται στο γεγονός ότι δεν ελέγχονται σχεδόν ποτέ όλοι αυτοί που πλουτίζουν φοροδιαφεύγοντας. Αντί δηλαδή να ελέγξουν τα ίδια τα καταστήματα εν’ ώρα.. δράσης γιατί δεν ελέγχουν ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και καλλιτέχνες; Πώς όλοι αυτοί κυκλοφορούν με κότερα και πολυτελή σκάφη; Πώς έχουν πανάκριβα εξοχικά στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο, τη Χαλκιδική, την Πάρο αλλά και την Αράχοβα;

Γιατί συνεχίζουν να διαθέτουν Πόρσε Καγιέν και να πουλάνε μούρη; Πώς βγαίνει όλη αυτή η χλιδή άραγε αφού η μόνη τους δραστηριότητα είναι τα μαγαζιά της νύχτας και το τραγούδι;

Ας πιάσει, λοιπόν, το ΣΔΟΕ τις καταθέσεις τους, τον τρόπο ζωής τους, τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ας τους ξεσκονίσει κι ας τους επιβάλλει πρόστιμα που θα πληρώσουν αμέσως, κι όχι μετά από κάποιες δεκαετίες και μάλιστα «κουρεμένα». Βοσκόπουλοι (θα θυμάστε την ιστορία με τη φοροδιαφυγή) υπάρχουν πολλοί στον κόσμο της νύχτας. Θέληση υπάρχει να κάνουν τη…νύχτα μέρα.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου