ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ξαφνικός χωρισμός γνωστής παρουσιάστριας και του εφοπλιστή συζύγου της!

Η όμορφη παρουσιάστρια, όπως έχει εξομολογηθεί σε παλιότερες της συνεντεύξεις προσπαθούσε για αρκετά χρόνια να γίνει μητέρα, ώσπου..
το 2007 κατάφερε με τη διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η όμορφη παρουσιάστρια, όπως έχει εξομολογηθεί σε παλιότερες της συνεντεύξεις προσπαθούσε για αρκετά χρόνια να γίνει μητέρα, ώσπου το 2007 κατάφερε με τη διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.


Το πρώην ζευγάρι το 2007 απέκτησε δύο πανέμορφα δίδυμα, έναν γιο και μια κόρη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας protothema.gr η παρουσιάστρια ειδήσεων του STAR Ελένη Τσαγκά και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τζανετάτος μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η είδηση του χωρισμού έρχεται ξαφνικά καθώς δεν είχαν υπήρχαν πληροφορίες για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η απόφαση λήφθηκε από κοινού πριν ένα μήνα και χωρίς εντάσεις.

Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της διατηρούν πολύ καλές σχέσεις καθώς μέλημα και των δύο είναι η ευτυχία των παιδιών τους. 


markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου