ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της εγκύου συζύγου του και του πατέρα του

Ο άνθρωπος και θέλησε να πάει για τις διακοπές του Δεκαπενταυγούστου στο χωριό του,..
Γράψη Αργυροκάστρου. Μεροκαματιάρης, πήρε το λεωφορείο, μαζί με την έγκυο σύζυγό του, και τα ξημερώματα έφτασε στη Γράψη. Στη στάση τον περίμενε ο πατέρας του. Κατέβηκε από το λεωφορείο, μπροστά ήταν η γυναίκα του, και προσπάθησε να περάσει το δρόμο, για να βρεθεί κοντά στον πατέρα του.

Δυστυχώς διερχόμενο αυτοκίνητο έπεσε πάνω του και τον σκότωσε. Μπροστά στα μάτια της εγκύου συζύγου του και του πατέρα του. Φανταστείτε την τραγικότητα του σκηνικού. 


Δείτε το δημοσίευμα του deropoli.com:
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, τραγικό ατύχημα συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί στο χωριό Γράψη.  Ο  Αλέξανδρος Πόλιος , γιος του Τάκη Πόλιου, ενώ πήγε να περάσει το δρόμο  προς το χωριό, χτυπήθηκε  θανάσιμα από αυτοκίνητο  που κατευθύνονταν προς Κακαβια. Ο άτυχος Αλέξανδρος αποβιβάστηκε από λεωφορείο της γραμμής Αθηνών-Τιράνων μαζί με την έγκυο σύζυγό του και  στην απέναντι πλευρά του δρόμου προς τη Γράψη τους περίμενε  ο πατέρας του Τάκης Πόλιος.   Ενώ η έγκυος σύζυγος πέρασε το δρόμο, δεν είχε την ίδια  τύχη και ο Αλέξανδρος, αυτός σχεδόν κομματιάστηκε από το διερχόμενο αυτοκίνητο.
Το γεγονός  συνέβη περίπου στις 3 και μισή το πρωί, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία. Να προσθέσουμε ακόμα πως δεν είναι η πρώτη φορά που στον άξονα Κακαβιά-Αργυρόκαστρο που συμβαίνουν τέτοιου είδους ατυχήματα. Ωστόσο καμία αρχή δεν έχει πάρει τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να σταματήσουν να χάνονται τόσο άδικα ζωές συμπατριωτών μας.
Η ιστοσελίδα μας  εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον δυστυχή πατέρα του και εύχεται να σταματήσει να χύνεται κι άλλο αίμα στην άσφαλτο της Δρόπολης.
Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα «Αυτόνομη»
alm
deropoli.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου