ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η κάθαρση θα μείνει στον Τσοχατζόπουλο;


«Θα πέσουμε για ένα κωλόσπιτο είχε πει ο αείμνηστος Βαγγέλης Γιαννόπουλος, σκιαγραφώντας μια εποχή όπου το ΠΑΣΟΚ είχε ξεχάσει τον σοσιαλισμό και..
είχε ανακαλύψει την… τρυφηλή ζωή του καπιταλισμού.
Λίγα χρόνια μετά ο Ακης Τσοχατζόπουλος, έβαζε τη σφραγίδα σ’ αυτό που όλοι ξέρουμε ως «κράτος ΠΑΣΟΚ» όπου ορισμένοι που δεν είχαν ούτε βρακί να φορέσουν απέκτησαν απίστευτη περιουσία, έκαναν σπιταρόνες, γάμους χλιδάτους και ταξίδια με κότερα. Όχι ότι και από τη ΝΔ δεν… εζήλωσαν τους συναδέλφους τους Πασόκους, άλλωστε η διαφθορά είναι και διαχρονική και διακομματική.
Όμως, είναι άλλο να ακούς από το στόμα της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου του Ακη, ότι η ίδια επέμενε να γίνει ο γάμος τους στο χωριό αλλά ο υπουργός ήθελε τα μεγαλεία του George V στο Παρίσι. Όχι ότι τη χάλασε, άλλωστε η ίδια από απλή υπάλληλος στη ΔΕΗ έγινε ξαφνικά κυρία υπουργού με απίστευτη δύναμη και πάρα πολλά λεφτά. Θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να βγει από τη φυλακή, και σίγουρα θα υποστηρίξει ότι η ίδια δεν ήξερε από πού προερχόταν το χρήμα.
Είναι αστείο, πάντως, να ακούς μια σύζυγο που έτρωγε με χρυσά κουτάλια, που αποκτούσε πανάκριβα ακίνητα όπως εμείς αγοράζουμε τσιγάρα και που παντρευόταν στο Four Seasons να μη γνωρίζει την προέλευση του χρήματος. «Επειδή κατηγορήθηκα λόγω του ότι κάναμε τον γάμο στο εξωτερικό, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι αυτό κρίθηκε απαραίτητο για λόγους προσωπικής μας προστασίας. Εννοώ ότι η απόφαση του συζύγου μου να προβεί σε δεύτερο γάμο προκάλεσε προσωπικές αντιθέσεις και έχθρες από ορισμένα πρόσωπα. Και ήταν γνωστό ότι τα πρόσωπα αυτά θα αντιδρούσαν με απρόβλεπτες ενέργειες, γεύση των οποίων είχαμε πάρει νωρίτερα.
Επομένως, προς προσωπική μας προστασία ο σύζυγός μου έκρινε ότι ο γάμος έπρεπε να γίνει εκτός Ελλάδας, κεκλεισμένων των θυρών», αναφέρει η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με την Realnews.
Από την άλλη ο Ακης, ο άνθρωπος που παραλίγο να γίνει και πρωθυπουργός, έβαλε μια φορά το χέρι στο μέλι κι από τότε δεν το ξανάβγαλε. Κι αυτός ο αρχοντοχωριατισμός των Πασόκων, που από το τίποτε νόμισαν ότι έγιναν κάποιοι, ήθελε και το ξενοδοχείο στο Παρίσι για να σφραγίσει την «επιτυχία» τους στη ζωή. Με κλεμμένα λεφτά, βέβαια, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.
Σήμερα στο δικαστήριο ξεκινά η απολογία του Ακη Τσοχατζόπουλου και θα περιμένουμε τα όσα ενδιαφέροντα έχει να μας πει. Θα υποστηρίξει και πάλι ότι είναι πολιτική η δίωξή του, όμως, δε θα μπορέσει ποτέ να δικαιολογήσει τα εκατομμύρια ευρώ που «χόρευαν» γύρω από αυτόν, την οικογένειά του και τη συμμορία που είχε στηθεί. Η καταδίκη του Τσοχατζόπουλου και της παρέας του είναι δεδομένη, αλλά κανείς δεν ξέρει αν και πόσο θα μείνει φυλακή, λόγω ηλικίας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η δίκη θα είναι η αρχή για να τιμωρηθούν και όσοι άλλοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα αλλά και να φοβηθούν όσοι διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου