ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πυροβολισμοί σε ναυτική βάση στην Ουάσινγκτον – 13 νεκροί

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) στη βάση Νέιβι Γιάρντ του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, η οποία βρίσκεται στην..
Ουάσινγκτον, καθώς τουλάχιστον ένας άνδρας άνοιξε πυρ εντός της υπηρεσίας. Η αστυνομία αναζητά άλλον ένα πιθανό ύποπτο.
Για τουλάχιστον 13 νεκρούς -ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης της επίθεσης- κάνει λόγο η αρχηγός της αστυνομίας στην Ουάσινγκτον.
Τον αριθμό των νεκρών επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος της πόλης, Βίνσεντ Γκρέι, ο οποίος είπε ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες. Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένας αστυνομικός.
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι ένας 60χρονος άνδρας που τραυματίστηκε στο κεφάλι, πέθανε λίγο μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι την επίθεση πραγματοποίησε ένας ένοπλος, ο οποίος στη συνέχεια σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών.
Ο νεκρός ύποπτος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες -που τα ξένα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν με επιφύλαξη-, πρόκειται για τον Άαρον Αλέξις, κάτοικο του Τέξας.
Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι ο Άαρον Αλέξις είχε υπηρετήσει στους εφέδρους από τον Μάιο του 2007 έως τον Ιανουάριο του 2011.
Λίγο μετά την επίθεση, η αστυνομία έκανε λόγο για άλλους δύο πιθανούς δράστες. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε, μέσω Twitter, ότι ένας από τους άνδρες που αναζητούσε η αστυνομία δεν είναι τελικά ύποπτος.
Οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον δεύτερο ύποπτο. Σύμφωνα με την αρχηγό της αστυνομίας της Ουάσινγκτον, Κάθι Λάνιερ, τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.
Την έρευνα για το μακελειό στο Νέιβι Γιαρντ έχει αναλάβει το FBI αλλά, όπως ανέφερε ο δήμαρχος της Ουάσινγκτον, οι Αρχές «δεν έχουν κανένα λόγο να πιστεύουν σε αυτό το στάδιο» ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.
Το χρονικό της επίθεσης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου