ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης για την στρατηγική της έντασης

Έπρεπε να βγει και μιλήσει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ώστε να ταρακουνηθούν κάποιοι και να κοιτάξουν κατάματα την πραγματικότητα..
«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, ούτε να φέρουμε πίσω στη ζωή τον άνθρωπο, αλλά μπορούμε να φροντίσουμε να μην αφήσουμε να υπάρξουν άλλα θύματα έντασης και βίας. Τους είπαμε πρώτοι νεοναζί, και όχι με το όνομά τους, και θυμίσαμε τι σημαίνει νεοναζί. Είναι οι χειρότεροι τύραννοι που γνώρισε ποτέ ο τόπος και ο χειρότερος Εφιάλτης που γνώρισε η Ευρώπη» είπε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στη Βουλή .
«Εννοείτε τον ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε αδαής δημοσιογράφος – τι να πεις και τι να κάνεις όταν εφημερίδες εμπιστεύονται το κορυφαίο ρεπορτάζ σε άπειρα παιδιά…
«Εννοώ όσους μιλάνε για ραντεβού στα σφαγεία και τα γουναράδικα, μιλούν απαξιωτικά και καλούν σε λυντσάρισμα. Αυτή είναι η στρατηγική της έντασης που δεν ξεκίνησε χθες. Και δεν θα σταματήσει αν δεν επέμβουμε» του απάντησε ο βουλευτής, θυμίζοντάς του ότι στη Χαλκιδική έκαψαν εργοστάσια και σπίτια επειδή ήταν κατά μίας επένδυσης που, «σας θυμίζω, έχει κριθεί νόμιμη από όλα τα δικαστήρια. Να επεμβαίνουμε λοιπόν όπου καταλύεται η τάξη. Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται, είναι αδιαίρετος. Ότι είναι ελαστική η εφαρμογή του νόμου το ξέρω. Είναι ένα κατάλοιπο δεκαετιών, το ξέρω. Αυτούς που έχουν καταλάβει την ΕΡΤ και βρίζουν; Και οι ίδιοι θα πρέπει να αποδέχονται το νόμο και όταν είναι υπέρ τους και όταν είναι υπέρ των αντιπάλων τους. Η θεωρία των δύο άκρων στρέφεται ενάντια στους ακραίους. Υπερασπίζονται τους κουκουλοφόρους, τρομοκράτες που έχουν καταδικαστεί και δολοφόνους, φωνάζουν εμφυλιοπολεμικά συνθήματα που στάζουν αίμα.
Και κατέληξε στο δωρεάν μάθημα που παρέδωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες (ασχέτως πόσοι το κατάλαβαν):  «Η ένταση που καλλιεργείται από πολλές πλευρές και από τον ΣΥΡΙΖΑ τροφοδοτεί την ένταση που καλλιεργεί η Χρυσή Αυγή και οδηγεί σε βία η οποία μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο. Αυτός ο φαύλος κύκλος πρέπει να σπάσει. Για να μην θρηνήσουμε νέα θύματα θα πρέπει να πάψουν να τροφοδοτούν τη στρατηγική της έντασης όλοι. Με τη στρατηγική της ένταση στο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζουν μια ψήφο, δημιουργούν φόβο και κερδίζει και ο αντίπαλος μια ψήφο. Αυτή είναι η θεωρία των δυο άκρων…»!!!

Και κατέληξε λέγοντας: Καιρός είναι πια να κάνει και η Αριστερά την αυτοκριτική της. Οι ακρότητες βλάπτουν τη χώρα. Με την Χρυσή Αυγή, η ΝΔ δεν θα συνεργαστεί ποτέ, μα ποτέ. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να μην καταδικάζει γεγονότα κατάλυσης της νομιμότητας και του Συντάγματος, όπως π.χ. στις Σκουριές, παραμένει εκτός συνταγματικού τόξου. Εσείς θεωρείτε ότι είναι εντός;

Αν δεν σταματήσει αυτή η τεχνητή ένταση, να πάνε φυλακή αυτοί που πρέπει και οι άλλοι να φρονιμέψουν θα έχουμε και άλλους νεκρούς.
antiκοινοβουλευτικός

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου