ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ! Πώς θα ξεφύγει από τον ΕΦΙΑΛΤΗ;;;

Το δράμα της Ρούλας συνεχίζεται. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο από τον άδικο χαμό του καλύτερού της φίλου που δεν μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα...
Οι εφιάλτες στριφογυρίζουν στο μυαλό της κι εκείνη προσπαθεί να βρει και πάλι τα βήματά της, να αρχίσει ξανά της ζωή της.

Πλέον η Ρούλα έχει αλλάξει... Δεν είναι εκείνη που όλοι γνωρίζουμε. Βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι. Ο Μιχάλης, ο Μιχάλης της, δεν είναι πια κοντά της, δεν είναι δίπλα της να τη συμβουλεύει, να τη φροντίζει, να την αγαπά. Της λείπει πολύ και δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ του απροσδόκητου χαμού του. Άλλωστε η φιλία τους μετρούσε πολλά χρόνια, από την εποχή που η Ρούλα έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης.

Η ίδια πλέον προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Από την ημέρα που ο Μιχάλης Ασλάνης δεν είναι πια κοντά της, δεν μπορεί να ηρεμήσει. Δεν μπορεί να κοιμηθεί. Την έχει κυριεύσει η μαύρη σκιά της κατάθλιψης. Οι φίλοι της αποκαλύπτουν ότι προσπαθεί με ηρεμιστικά να ξεχάσει και να αφεθεί για λίγες ώρες στην αγκαλιά του Μορφέα.

Οι δικοί της άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να της σταθούν. Δεν θέλουν να τη βλέπουν να καταρρέει. Δεν είναι άλλωστε και στο DNA της ίδιας να παραδίδει τα όπλα. Η Ρούλα είναι... μάχιμη.

Η μάχη που δίνει, όμως, δεν είναι εύκολη. Ο θάνατος δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται μέσα σε λίγα λεπτά. Θέλει χρόνο για να ξεχαστεί, έστω για λίγο. Έχασε τον κολλητό της, τον «αδελφό» της, το «αρκουδάκι» της (όπως τον αποκαλούσε), έναν άνθρωπο σαν τον Μιχάλη Ασλάνη που σίγουρα θέλει να τον έχει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά της. Αλλά, παράλληλα, θα πρέπει να κάνει και τα επόμενά της βήματα. Καλείται πλέον να βρει τις ισορροπίες της.

Η Ρούλα είναι δυνατή. Το έχει αποδείξει μάλιστα ουκ ολίγες φορές. Ο κόσμος τη θέλει πάλι πίσω κι εκείνη το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Θέλει να δει τη Ρούλα του και πάλι χαμογελαστή και δυνατή. Ήδη αυτή την περίοδο βρίσκει διέξοδο στη hot yoga. Το αποκάλυψε μάλιστα η ίδια «ανεβάζοντας» φωτογραφίες στο Instagram.

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι το κάνει για να διατηρηθεί σε φόρμα. Εκείνη όμως με αυτόν τον τρόπο θέλει να θεραπευθεί από τους εφιάλτες, από το δράμα που περνάει. Θέλει να γυμνάσει το σώμα και την ψυχή της και να σηκωθεί πάλι όρθια. Άλλωστε η Ρούλα δεν είναι από τις γυναίκες που τα παρατάνε τόσο εύκολα. Δίνει τις μάχες της και πάντα βγαίνει νικήτρια...

Τζένη Μαυρίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου