ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εμφύλιος στον ΔΟΛ – αποχώρηση Μαρτιγόπουλου – Γιατί ο Ψυχάρης ζήλεψε το “Έθνος” του Γ.Μπόμπολα;

Με εμφύλιο πόλεμο απειλείται ο ΔΟΛ μετά την παραίτηση του μέχρι χθες Νο 1 συμβουλάτορα του ίδιου του προέδρου του ΔΟΛ,..
  Ευάγγελου Μαρτιγόπουλου ο οποίος αποχώρησε 7 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του (Μάρτιος 2012) και λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση σε θέση επίσης συμβούλου του συλλέκτη και φιλότεχνου, κυρίως εξ απορρήτων του Στ.Ψυχάρη, Παναγιώτη Κουβουτσάκη.
Ο Π.Κουβουτσάκης, εκτός από παραγωγή οικονομιών κλίμακας και  μείωση του κόστους κατά 5,5 εκατ. ευρώ, μπήκε στο σφαγείο να κάνει τη δύσκολη δουλειά. Δεν ονειρεύεται μόνο τη συρρίκνωση του προσωπικού των τριών site, του  www.in.gr, του  www.vima.gr και του  www.nea.gr  και του ραδιοφωνικού σταθμού  Βήμα FM σε 30 άτομα. Ούτε την αποχώρηση μικρών στελεχών από την εφημερίδα “Βήμα”, το Αρχελιο Λαμπράκη ή το Helioskiosk. Ο Π.Κουβουτσάκης έχει χρήματα και δική του περιουσία – δεν ντρέπεται να λέει δεξιά και αριστερά ότι δεν έχει ανάγκη τα λεφτά του Ψυχάρη. Ήρθε στον ΔΟΛ για να μείνει. Ήδη συμπεριφέρεται με σκαιό τρόπο στα στελέχη του Βαγγέλη Μαρτιγόπουλου, στους επικεφαλής του Helioskiosk (Νίκο Γκουράρο) αλλά και στους διευθυντές των εφημερίδων κυρίως δε των “Νέων” προσβάλλοντάς τους σφόδρα επειδή έπεσαν σε κυκλοφορία και ρεπορτάζ σε σχέση με το “Έθνος”.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τις ημέρες που το “Έθνος” γνώρισε μεγάλες κυκλοφοριακές δόξες από τις αποκαλύψεις για τη δράση των στελεχών της “Χρυσής Αυγής”, η διεύθυνση των “Νέων” που είχε αναθέσει το ρεπορτάζ σε αρχισυντάκτρια, σύζυγο αστυνομικού, “ξέθαψε” από την ατζέντα της το όνομα γνωστού αστυνομικού ρεπόρτερ (Στέλιος Βραδέλλης) που είχε αποχωρήσει με εθελούσια έξοδο πέρυσι και αυτές τις ημέρες αρνήθηκε να δουλέψει με το κομμάτι. Έτσι φάνηκε η ένδεια των ρεπόρτερ για τη Νο 1 εφημερίδα της χώρας. Μήπως είναι αργά για δάκρυα;
 
Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου