ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τα Ζώδια σήμερα 29/10/2013

by F’Ariel!
Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιστροφή στα θρανία, ξανά και μετά από τον λατρεμένο ήλιο που μαζέψαμε εχθές,.
άντε να γυρίσουν τα μυαλά στη θέση τους!! Η θάλασσα μεν, ήταν ένα όνειρο, «λάδι» που λένε και περισσότερο είχα την επιθυμία να βουτήξω παρά να κάνω το οτιδήποτε άλλο! Και κοντοζυγώνει Νοέμβρης και πού να το πεις και να σε πιστέψουν..

Και επιστρέφουμε στα δικά μας, τους ανεκπλήρωτους έρωτες.. Πραγματικά εάν γίνει ένας διαγωνισμός, με επιλογές το τέλειο άντρα, η πυξίδα μου είναι πλέον σίγουρο, ότι θα πέσει επάνω στο μεγαλύτερο κάθαρμα, ever! Με τραβάει το σκοτάδι, χρόνια τώρα, τι να κάνουμε..;

Πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου, για να αποβάλω αυτή τη τόσο κακιά αλλά συγχρόνως τόσο αγαπημένη συνήθειά μου, έγινα καλός άνθρωπος, ήρθα στα ίσα μου που λένε, αλλά τώρα ξύπνησε ο παλιός κακός μου εαυτός… Αποζητώ το πάθος, την ίντριγκα, τις ξέφρενες καταστάσεις και ναι αν είναι να χαθώ μέσα στη νύχτα, χαλάλι.. άλλωστε μια ζωή την έχουμε!!

Και μη ξεγελιέσαι, εσύ εκεί έξω, από το γλυκό πρόσωπο τα κόκκινα μάγουλα και τα πράσινα μάτια.. Η αγγελική και γλυκιά φιγούρα μου, κρύβει ένα μικρό δαίμονα, χαριτωμένο μεν και ευαίσθητο, όμως με σκέψεις beyond the reality..






Daniel Bortz - Cant Sleep At Night




Κριός
Ντυθείτε καλά, φορέστε τα αρώματά σας και σενιαριστείτε γενικώς, γιατί σήμερα θα κάνετε μια φοβερή συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν! Κυρίως θα είναι ερωτικό το ζήτημα, όμως ίσως να είναι και συγχρόνως επαγγελματικό, αφού σας αρέσουν και λίγο τα περίεργα! Μπορεί όμως να σας πάρει και τηλέφωνο, πάντως ξεσηκώνεστε για τα καλά!

Ταύρος
Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις κυρίως ερωτικές! Κάποιος επιστρέφει από το παρελθόν, ένα άτομο που ίσως να είχατε ερωτευθεί παράφορα και απλά να χάθηκε δίχως αιτία και αφορμή! Θα το πάθετε το σοκ, αφού θα έρθει ένα μήνυμα από το πουθενά και θα σας αναστατώσει αρκετά θα έλεγα, αφού συνειδητοποιείτε ότι τρέφετε ακόμα συναισθήματα!

Δίδυμος
Σήμερα λίγο ο Κρόνος θα σας αναστατώσει, τύπου θα μπλοκάρει το μυαλό σας και δε θα βλέπετε τίποτα πέρα από τη μύτη σας! Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο και να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες, αφού αυτές κρύβουν την ουσία των πραγμάτων! Πριν κόψετε φλέβες ή παραφερθείτε εξετάστε προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις!!

Καρκίνος
Γλυκά μου πιάστε χαρτομάντιλα πρωί-πρωί, γιατί παίζει σήμερα να ρίξετε το κλάμα του αιώνα.. Κάτι πάλι θα γίνει με το ταίρι σας, που όχι μόνο θα σας ρίξει το ηθικό, αλλά θα πληγώσει και τη καρδιά σας και κλάμα η κυρία! Καλύτερα να συνέλθετε και να συνειδητοποιήσετε τη πραγματικότητα! Κάτι αλλάζει, κάτι τελειώνει, κάτι προχωράει! Πάρτε τις αποφάσεις σας!

Λέων
Κάτι θα μάθετε, κάτι θα ακούσετε που περισσότερο θα σας στενοχωρήσουν παρά το οτιδήποτε άλλο! Καλά θα κάνετε να το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και με ηρεμία, γιατί σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν και άλλες εκδοχές! Μέρα που φέρνει λίγα γκρίζα σύννεφα στη ζωή σας, που όμως με το πρώτο βοριαδάκι θα εξαφανισθούν!

Παρθένος
Χαπακωθείτε από νωρίς ή πάρτε τα μαζί σας γιατί σήμερα θα μπλέξετε στη κίνηση και θα τρελαθείτε κανονικά! Με οποιοδήποτε μέσω και αν κινείστε, να είστε σίγουροι ότι θα ταλαιπωρηθείτε, ίσως ακόμα και να χαθείτε μέσα στη περιοχή σας! Από την άλλη θα κλείσει και το κινητό από μπαταρία και έφτασε η καταστροφή για εσάς! Ψυχραιμία..

Ζυγός
Πάλι με τα λεφτά ασχολείστε, δε βαρεθήκατε; Ναι τέλος του μήνα και για αρκετούς δε παίζει σάλιο. Δε πειράζει, έχετε τις αναμνήσεις για επιδόρπιο.. Βασικά η μανία σας με το χρήμα θα σας οδηγήσει σε διάφορες συμφωνίες που ίσως να είναι και λίγο παράνομες! Συγκρατηθείτε λιγάκι, γιατί μετά γυρισμός δε θα υπάρξει!

Σκορπιός
Λοιπόν με το Κρόνο στο ζώδιό σας και παρέα με τον ανάδρομο Ερμή, καλά θα κάνατε σήμερα ειδικά να αναβάλετε οτιδήποτε απαιτεί σημαντικές αποφάσεις και νέα σχέδια! Θα αποβούν καταστροφικά στο μέλλον, για αυτό πατήστε φρένο! Αποφύγετε τα περιττά λόγια, τις ανούσιες συζητήσεις και γενικά ρίξτε το στο σορολόπ!! Κάτι ξέρουν τα άστρα..

Τοξότης
Παράξενη ημέρα αστρολογικά για εσάς, αφού όλα θα κολλήσουν και δε θα υπάρξει καμία απολύτως εξέλιξη στα ζητήματά σας! Η επιμονή σας, ίσως σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε λάθος τόπο, με λάθος άνθρωπο, τη λάθος στιγμή! Βασικά απομονωθείτε και αφήστε την ημέρα να περάσει!

Αιγόκερως
Σήμερα θα τα βάλετε με τους φίλους σας! Κάτι πάλι θα συμβεί που το στόμα σας θα στάξει δηλητήριο! Καλά ψυχραιμία, γιατί δε γίνεται εχθές να τρώγατε όλοι μαζί και σήμερα να γίνουν οι άσπονδοι εχθροί σας! Εκτός αν σας χρωστούν χρήματα, εκεί κάνουν πάσο τα άστρα.. Αντιμετωπίστε το όλο ζήτημα με διπλωματικό τρόπο..

Υδροχόος
Πάλι έχετε θέσει υψηλούς στόχους στη δουλειά σας και αν δε κάνετε κάτι άμεσα, παίζει να μη πετύχετε τίποτα! Το κλίμα δε θα είναι και τόσο ευχάριστο σήμερα αφού τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι απόψεις των άμεσων συνεργατών σας, θα σας εξοργίσουν σε σημείο άκρως επικίνδυνο! Πάρτε γρήγορα τις αποφάσεις σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας και μη πεισμώνετε!!

Ιχθύες
Έχετε μπερδέψει λίγο τα μπούτια σας, αφού στα μελλοντικά σας σχέδια όσων αφορά τις δουλειές σας, έχετε ανακατέψει τους πάντες και τώρα που έχουν και άποψη σας έχουν κάνει το μυαλό αχταρμά!! Ξεχωρίστε τους επαγγελματικούς σας στόχους, από τους φιλικούς και ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Όμως δίχως να τσακωθείτε!!

magicfariel@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου