ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Έλληνας πορνοστάρ έσφαξε την φίλη του με 32 μαχαιριές!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο..
Παύλος Καρανικόλας όπως ήταν το ψευδώνυμο του, είναι ίσως ο ηθοποιός που έπαιξε στις περισσότερες και πιο χαρακτηριστικές ταινίες πορνό της εποχής του 70. Πίσω όμως από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στο «Παλαμάρι του βαρκάρη», στο «Σκύψε ευλογημένη», στο «Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει», την «Αληθινή ηδονή», το «Ε, για λέσα όλα μέσα» ως Τάκης Νικολάου και πολλές άλλες cult ταινίες που άφησαν εποχή, φαίνεται πως έκρυβε ένα άλλο δολοφονικό πρόσωπο...

Σύμφωνα τα όσα είπαν οι γείτονές του στο makeleio.gr, ο διάσημος πορνοστάρ που τον αποκαλούσαν «Καρανικόλας ο τρελός», τους τελευταίους τρεις μήνες συζούσε με μια 20χρονη τοξικομανή κοπέλα καθώς όμως και με την επί 20χρόνια σύντροφό του, την οποία ξυλοκοπούσε αλύπητα. Οι ίδιοι άνθρωποι αναφέρουν πως ο ηθοποιός αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί στο Δρομοκαίτειο, ενώ λέγεται πως τα προβλήματά του δημιουργήθηκαν από την υπερβολική δόση διάφορων ουσιών που έπαιρνε για να μπορεί να αποδίδει τον ρόλο του στις ταινίες της εποχής.

Σύμφωνα με τους κατοίκους στην περιοχή του Μεταξουργείου, στην οδό Χίου όπου και έμενε ο ψυχρός μαχαιροβγάλτης, ο Παύλος Καρανικόλας, ή κατά κόσμων Σαμαριτάκης Κωνσταντίνος, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν κατάλαβε ότι οι γείτονές του θα καλούσαν την αστυνομία, μετά από φωνές που άκουσαν στο διαμέρισμά του.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα που μένει στην ίδια πολυκατοικία άκουσε τις φωνές της άτυχης κοπέλας προφανώς την ώρα που την κατά έσφαζε, δύο ημέρες νωρίτερα. Η γειτόνισσα την επόμενη του χτύπαγε την πόρτα αλλά εκείνος δεν απαντούσε. Το πρωί της Τρίτης αποφάσισε να τον ενημερώσει φωνάζοντάς του ότι θα καλέσει την αστυνομία. Εκείνος φαίνεται πως τρομοκρατήθηκε και πήρε χάπια, προκειμένου να μην συλληφθεί. Η αστυνομία τον βρήκε χωρίς αισθήσεις και στο μπάνιο του σπιτιού του σε μια λίμνη αίματος το σώμα της νεαρής κοπέλας.
 

Την έσφαξε με 32 μαχαιριές
Δυο ημέρες νωρίτερα ο Παύλος Καρανικόλας είχε κατασφάξει στο μπάνιο το κορίτσι που είχε βάλει στο σπίτι του στις αρχές του καλοκαιριού. Οι γείτονες λένε πως τον τελευτάιο καιρό είχε αρχίσει να παίρνει ναρκωτικά, παράλληλα με τα χάπια που λάμβανε μετά από ιατρική γνωμάτευση. Εντωμεταξύ η σύντροφός του σύμφωνα με τους γείτονες είχε αποχωρήσει από το σπίτι 15 μέρες πριν το φονικό, μετά από έναν ακόμη άγριο καυγά. Τα αίτια που οδήγησαν τον διάσημο πορνοστάρ να μετατρέψει σε θρίλερ το τελευταίο έργο της ζωής του παραμένουν άγνωστα...

 Πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι ήταν χρήστες ναρκωτικών..

viotiashop.gr, boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου