ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Είσαι αποτυχίλας; – 5 πράγματα που θα σε κάνουν να δώσεις τη χειρότερη εντύπωση

Απλά καθημερινά πράγματα που δεν υποψιάστηκες ποτέ σου, παίζουν σημαντικό ρόλο για το πως εμφανίζεσαι σε τρίτους...
  Οι έρευνες των παρακάτω Πανεπιστημίων, πιστοποιούν 5 κινήσεις-παγίδα, τις οποίες δεν πρέπει να ξανακάνεις ποτέ.
Οι πράσινες γραβάτες
Το γελάς; Τα αποτελέσματα των ερευνών του Ινστιτούτου Ψυχολογικής Έρευνας δεν συμφωνούν μαζί σου. Η έρευνα απέδειξε πως οι πράσινες γραβάτες εκπροσωπούν το μίσος, τη ζήλια και την απληστία. Τουλάχιστον στα μάτια και στα μυαλά των ανθρώπων. Μεγάλο πρόβλημα για τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ...
Τα βρισίδια
Το carrerbuilding.co.uk ισχυρίζεται πως οι εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν όλες τις βρισιές κατά τη διάρκεια της εργασίας, κάνουν κατά 64% χειρότερη εντύπωση στους συναδέλφους τους και τα αφεντικά τους. Τα βρισίδια μεγαλώνουν τις αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό σου και την έλλειψη νοημοσύνης και ωριμότητας.
Το αχτένιστο look
Δεν μιλάμε για κοντό ή μακρύ μαλλί αλλά για το γεγονός ότι κάθε πρωί μαζί με σένα ξυπνάει και η ζούγκλα. Εαν θες να το παίξεις grunge τύπος στη δουλειά ή στο κορίτσι που γνώρισες χτες μάλλον διάλεξες πολύ λάθος εποχή. Οι ερευνητές του Πανεπιστήμιου του Yale, ισχυρίζονται πως τα καλοφτιαγμένα μαλλιά είναι κομμάτι της αυτοπεποίθησης μας.
Το χασμουρητό
Εκτός του ότι είναι αγένεια να δείχνεις την εκπληκτική σου οδοντοστοιχία στον κόσμο, οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι που χασμουριούνται συχνά είναι λιγότερο συγκεντρωμένοι και δύσκολα καταφέρνουν να διακριθούν σε παρέες και εργασιακό περιβάλλον.
Να κοιτάζεις το πάτωμα
Είναι λίγο πολύ γνωστό δείγμα ηττοπάθειας και αβεβαιότητας. Μπορεί να αισθάνεσαι ασφάλεια στρέφοντας το βλέμμα σου αλλού. αλλά σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, οι γυναίκες βρίσκουν πολύ πιο γοητευτικούς τους άντρες που τις κοιτούν στα μάτια.

Koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου