ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Πως ο Μητσοτάκης έφτασε τα 95

Ως γνωστόν προχθες,18 Οκτώβρη, ο Μητσοτάκης έκλεισε τα 95 του. Αλλά ακόμη και σ’ αυτόν γκαντέμης είναι...
Την ημέρα που έχει τα γενέθλιά του, είχε νικήσει και ο Παπανδρέου στις εκλογές του 1981.
Εν πάση περιπτώσει, ο Πρόεδρος, όπως τον αποκαλούν, έκανε πολλές αποκαλύψεις για το πώς κατάφερε να φτάσει σε τέτοια ηλικία και να είναι εξαιρετικά καλά. Είπε ότι δε χάνει με τίποτε το μεσημεριανό του ύπνο. Ο κόσμος να χαλάει, πόλεμος να γίνεται αυτός θα πάρει το υπνάκο του.
Είπε ότι δεν είχε ποτέ άγχος και τις στεναχώριες τις ξεπερνούσε αμέσως. Κάποιοι θα το εκλάβουν αυτό ως αναισθησία, αλλά στην ηλικία που είναι ας το πούμε… Ολύμπια ψυχραιμία.
Μίλησε και για τη διατροφή του, τι φαγητά προτιμάει και είπε ότι το αγαπημένο του είναι η φασολάδα αν και στην Κατοχή έτρωγε επί μήνες φασολάδα από τα συσσίτια.

Το διαιτολόγιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη περιλαμβάνει απαραιτήτως: όσπρια, φρούτα, χόρτα, πολύ λάδι, πολύ μέλι, ψωμί ολικής αλέσεως ζυμωμένο στο σπίτι, κρασί και τσικουδιά.
«Ότι υπάρχει στον κόσμο το έχω πιει και όλα τα καλά πράγματα τα έχω φάει! Είμαι καλοφαγάς!», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης και περιγράφει τις καθημερινές τους διατροφικές συνήθειες: «Το πρωί παίρνω μια κουταλιά μέλι με ένα ποτήρι νερό. Στη συνέχεια πίνω χυμό από πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, μανταρίνι και μετά δημητριακά. Κύριο γεύμα μου είναι το μεσημεριανό. Το βράδυ τρώω ελαφρά. Κάθε Δευτέρα παραγγέλνω τη φασολάδα μου».
Οι συμβουλές που δίνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι: γυμναστική, περπάτημα, μεσημεριανή σιέστα, αλκοόλ με μέτρο και καθόλου τσιγάρο.
Εμπρός, λοιπόν, στο δρόμο που χάραξε ο Μητσοτάκης, μπας και δούμε προκοπή και φτάσουμε τα 100. Αλλά με τόσες ώρες δουλειάς και με αμφίβολη τη σύνταξη, δύσκολα θα γίνουμε σαν τον Επίτιμο.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου