ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΤ: Ποιος φταίει που κινδυνεύουμε να γίνουμε ρεζίλι διεθνώς;

Δεν θα καλυφθεί η ελληνική προεδρία, αν δεν αδειάσει το κτίριο της ΕΡΤ στη Μεσογείων, προειδοποίησε ο υφυπουργός αρμόδιος για την..
Δημόσια Ραδιοτηλεόραση κ. Π. Καψής. Μιλώντας στη Βουλή είπε ότι «αν δεν επανέλθει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, πολύ σύντομα δεν θα είναι δυνατή η κάλυψη της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε.».
Παράλληλα, ο κ. Καψής είπε ότι για τις καθυστερήσεις στην σύσταση του νέου φορέα της ΝΕΡΙΤ και για τις ανεπάρκειες της ΔΤ παίζει ρόλο η αδυναμία πρόσβασης στις εγκαταστάσεις του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, ενώ έκανε γνωστό ότι πολύ σύντομα θα προκηρυχθούν οι μόνιμες θέσεις εργασίας (ΝΕΡΙΤ), υπογραμμίζοντας ότι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί στον διαγωνισμό θα είναι αξιοκρατική και με πολλές δικλίδες ασφάλειας.
Αν θυμόμαστε καλά, όταν κατέβηκε ο διακόπτης στην ΕΡΤ, το ημερολόγιο έδειχνε 11 Ιουνίου. Έχουν περάσει δηλαδή 120 ημέρες και βάλε από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση και έγινε ένα από τα πιο τολμηρά εγχειρήματα της κυβέρνησης.
Αν θυμόμαστε επίσης καλά, ο κ. Π. Καψής, ανέλαβε υπεύθυνος για να φτιάξει το νέο δημόσιο κανάλι γύρω στις 25 Ιουνίου, σχεδόν 3,5 μήνες πριν δηλαδή. Και τα ερωτήματα είναι τα εξής:

  • Όταν έκαναν αυτή τη μεγάλη κίνηση, από πολιτικής και ουσιαστικής άποψης, την είχαν σχεδιάσει ή όλα ήταν στο πόδι;
  • Ο αρμόδιος υφυπουργός πληρώνεται για να φτιάξει τη νέα ΕΡΤ και το μόνο που έχει κάνει είναι ένας αδιαφανής διαγωνισμός και τα ίδια πρόσωπα να τα βλέπουμε από κάποιο στούντιο, κάπου στην Αθήνα. Αυτό είναι το έργο που έχει προσφέρει μέχρι σήμερα;
  • Τώρα ανακάλυψαν ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι, όταν θα έχουμε την προεδρία και δεν θα έχουμε κάλυψή της; Ποιος φταίει γι’ αυτό και ποιος πρέπει να λογοδοτήσει;
  • Ποιος φταίει που το κτίριο της ΕΡΤ έχει γίνει το νέο… Πολυτεχνείο; Μόνο «κόκκινο» δεν το έχουν βάψει και μόνο κρεβάτια για να κοιμούνται οι άστεγοι δεν υπάρχουν. Είναι σοβαρό κράτος να μην έχει τον έλεγχο της περιουσίας του; Μέχρι πότε δηλαδή θα ανεχόμαστε να βρίσκεται υπό κατάληψη το Ραδιομέγαρο και απλά να το κοιτάμε πότε θα καταρρεύσει;
Είναι εξοργιστικό για τον ελληνικό λαό να βλέπει αυτή την κατάντια.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου